Έπιασε τον Λαλά ο σκόρερ Σεραφίγκος! [vid]

12/04/2016 - 16:32 Τελευταία τροποποίηση στις 12/04/2016 - 16:48

Ασταμάτητος είναι φέτος ο Βαγγέλης Σεραφίγκος, σκοράροντας ακατάπαυστα σε κάθε ματς. Ο επιθετικός του Αίγειρου Μυστεγνών με τα πέντε γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους έφτασε τα 44 συνολικά μέσα στην αγωνιστική περίοδο 2015-16, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του Τόλη Λαλά, που είχε πετύχει 44 γκολ τη χρονιά του αήττητου Αιολικού στο τοπικό, πριν τρία χρόνια.

Έτσι ο «Σέρα» θα έχει την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας να «σπάσει» το συγκεκριμένο ρεκόρ, φτάνοντας στο ασύλληπτο νούμερο των 45+ γκολ μέσα σε μία σεζόν σε αγώνες πρωταθλήματος!

Μιλώντας στην κάμερα του "SL", μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους, ο Σεραφίγκος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους συμπαίκτες του, προτάσσοντας την ομαδική δουλειά στην επίθεση. Χαρακτήρισε το φετινό τίτλο ως τον πιο γλυκό από όσους έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια στο τοπικό της Λέσβου, λόγω και του προσωπικού του ρεκόρ, ενώ στο τέλος ευχήθηκε να τον... ανέχονται και στο μέλλον όλοι στον Αίγειρο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey