Αίγειρος: "Ως εδώ κύριοι!"

19/12/2016 - 11:47

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αίγειρου Μυστεγνών, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, καταγγέλλοντας επίσης τους διαιτητές για τη μη ορθή εφαρμογή των κανονισμών, καθώς επίσης και τη συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων Στρατή Αλεξίου.

Αναλυτικά: "Μετά τα σημερινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής στον αγώνα Διαγόρα-Αιγείρου η διοίκηση του Αιγείρου ζητεί την παραδειγματική τιμωρία όσων δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ασκώντας σωματική και λεκτική βία προς τους ποδοσφαιριστές-προπονητή της ομάδος μας. Βία η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την διακομιδή του ποδοσφαιριστή της Μιχαλη Χατζηβαγιάννη με συντριπτικό κάταγμα στην μύτη και αιμορραγία μετά από χτυπήματα που δέχθηκε  η οποία δεν μπόρεσε να αντιμετωπισθεί στο κέντρο υγείας της Καλλονής και μεταφέρθηκε  στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Στο γήπεδο υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι οι οποίοι αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα όπως και η παρουσία αρκετών μελών της ΕΠΣ Λέσβου και του συνδέσμου διαιτητών οι οποίοι είδαν την εισβολή φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδος εντός αγωνιστικού χώρου και τον προπηλακισμό παιχτών της ομάδος μας.

Καταγγέλλει τους διαιτητές του αγώνα γιατί δεν εφήρμοσαν τους κανονισμούς αφού με την συμπλοκή και την εισβολή των φιλάθλων ετέθη σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των παικτών και του προπονητή μας.

Ζητεί δε από την αντίπαλο ομάδα να απομακρύνει από τις τάξεις της τον προπονητή Στρατή Αλεξίου για την ανάρμοστη συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η διοίκηση της ομάδας απαιτεί από την διοργανώτρια αρχή ΕΠΣ Λέσβου των σύνδεσμο διαιτητών, παρατηρητές  να αναλάβουν τις ευθύνες τους διότι είμαστε τυχεροί που σήμερα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Ευχαριστεί δε την αστυνομία η οποία ήταν η μόνη που προσπάθησε και βοήθησε τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδος μας να αποχωρήσουν ασφαλείς μετά το τέλος του αγώνα.

ΤΟ ΔΣ ΠΑΕΣ ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΙΣΤΕΓΝΩΝ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey