Δώσε τα προγνωστικά σου!

24/03/2017 - 12:04 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2017 - 11:26

Ενδιαφέρουσες μονομαχίες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 22ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου, το κυρίως μενού της οποίας θα διεξαχθεί την Κυριακή (26/3), με νέα ώρα έναρξης των αγώνων τις 16:30. Η αυλαία πάντως θα ανοίξει το Σάββατο (25/3, 16:00), με τη συνάντηση Κεραυνού Αφάλωνα-Βύρωνα Μόριας. Ξεχωρίζει επίσης το ντέρμπι μεταξύ Διαγόρα και Αετού Λουτρών στην Αγία Παρασκευή, όπως επίσης και οι δύσκολες έξοδοι του Αιγέα Πλωμαρίου στον Πολιχνίτο, αλλά και του Αίγειρου Μυστεγνών στην έδρα του Αρίωνα Μήθυμνας. Τεράστιο ενδιαφέρον συγκεντρώνει στη μάχη της ουράς η αναμέτρηση Ολύμπου Αγιάσου-Οδυσσέα Ελύτη. Η Αναγέννηση Γέρας θα υποδεχθεί στον Παπάδο τον Αχιλλέα Πέτρας, ενώ ο Παλλεσβιακός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Το "SL" συνομίλησε με τον προπονητή του Οδυσσέα Ελύτη Δούκα Καρέτο, για τον οποίο το ματς της Κυριακής στην έδρα του Ολύμπου χαρακτηρίζεται ως ειδικών συνθηκών, αφού ο ίδιος κατάγεται από την Αγιάσο και θα τεθεί ουσιαστικά αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα. "Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα αγωνιστικά. Εκτός δράσης έχουν τεθεί σημαντικοί μας ποδοσφαιριστές, όπως ο Δοματάς και ο Αραπαντώνης, ενώ για το ματς στην Αγιάσο είναι αμφίβολος και ο Αναιρούσης. Επιστρέφει τουλάχιστον ο Γιαγλής. Γενικώς είμαστε μια ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν υπάρχει η αυτοπεποίθηση λόγω της έλλειψης εμπειρίας στο να κυκλοφορήσουμε απλά την μπάλα και να κάνουμε αυτό που πρέπει, όπως το δουλεύουμε στις προπονήσεις. Πρόκειται για έναν αγώνα ειδικών συνθηκών, αφού και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Στον Όλυμπο ο νέος προπονητής τυγχάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης, η ομάδα έχει συμμαζευτεί αγωνιστικά και σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο.", δήλωσε ο προπονητής του Οδυσσέα Ελύτη.

Αμέσως μετά, ο Δούκας Καρέτος έκανε τις προβλέψεις του αναφορικά με τα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης Αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Λέσβου. 

22η Αγωνιστική

Κεραυνός Αφάλωνα-Βύρων Μόριας | Σημείο: 1Χ
«Πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες, που αγωνίζονται μάλιστα και σε κοινή έδρα. Έχει δυναμώσει ξανά ο Βύρων με την επιστροφή του Π. Βουργουτζή. Ωστόσο πρώτο σημείο είναι η ισοπαλία.»

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αετός Λουτρών | Σημείο: 1
«Παρόλο που ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που δεν έχει την κατεύθυνση, παίζει την καλύτερη μπάλα στην κατηγορία. Άσσος»

Αναγέννηση Γέρας-Αχιλλέας Πέτρας | Σημείο: 1
«Είναι πολύ δυνατή η Αναγέννηση μέσα στον Παπάδο. Μπορεί να καίγεται πια για βαθμούς ο Αχιλλέας Πέτρας, αλλά η ομάδα της Γέρας έχει τον πρώτο λόγο στο γήπεδό της.»

Παλλεσβιακός-Ατρόμητος Ανεμώτιας | Σημείο: 1Χ
«Είναι ιδιαίτερα μαχητικός ο Παλλεσβιακός. Όλη η ομάδα δίνει τα πάντα μέχρι το το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας από την άλλη, ίσως, είναι λίγο πιο άνετος βαθμολογικά. Προβάδισμα στην έδρα.»

Πολιχνίτος-Αιγέας Πλωμαρίου | Σημείο: Χ2
«Ο Αιγέας Πλωμαρίου έχει πολύ καλό υλικό ως ρόστερ, αλλά σίγουρα στο ξερό γήπεδο χάνει μέρος της δύναμής του. Αυτό θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ο Πολιχνίτος.»

Αρίων Μήθυμνας-Αίγειρος Μυστεγνών | Σημείο: 2
«Έχει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών ο Αίγειρος Μυστεγνών, ώστε να πετύχει τη νίκη μέσα στο Μόλυβο.»

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Α΄Κατηγορίας ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey