Δώσε τα προγνωστικά σου!

31/03/2017 - 14:20 Τελευταία τροποποίηση στις 31/03/2017 - 21:44

Σε δόσεις θα πραγματοποιηθεί η 23η Αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Λέσβου, αφού η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε τρεις αναμετρήσεις να διεξαχθούν εμβόλιμα την Τετάρτη (5/4), γεγονός πάντως που προκάλεσε δυσαρέσκεια σε κάποιες ομάδες. Στο πρόγραμμα του σαββατοκύριακου, η αυλαία ανοίγει με τη συνάντηση του Οδυσσέα Ελύτη κόντρα στον Κεραυνό Αφάλωνα (1/4, 16:30), που πάντως με βάση τις αλλαγές που έγιναν θα έπρεπε να μεταφερθεί επίσης για την Τετάρτη, αφού όλες οι υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού θα αγωνιστούν τότε. Επίσης το Σάββατο (1/4, 16:30) θα διεξαχθούν οι αγώνες Αχιλλέας Πέτρας-Διαγόρας, στο ντεμπούτο του Γιώργου Σπάρταλη στον πάγκο της ομάδας της Αγ. Παρασκευής και Αιγέας Πλωμαρίου-Αναγέννηση Γέρας. Την Κυριακή (2/4, 16:30) ο Αίγειρος θα παίξει κόντρα στον Πολιχνίτο στο Ενωσιακό της Θερμής.

Στη μάχη της ουράς, ο Κεραυνός Αφάλωνα θα προσπαθήσει να πάρει τους βαθμούς, που θα του επιτρέψουν να παραμείνει εκτός playouts κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη, που έχει παρόμοιους στόχους. Το «SL» συνομίλησε με τον προπονητή του Κεραυνού, Θόδωρο Γιακαλή, ο οποίος επεσήμανε: «Είναι ματς , που το αντιμετωπίζουμε ως τελικό. Εφόσον καταφέρουμε να το πάρουμε, θα έχουμε εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό ότι θα είμαστε εκτός των playouts. Θέλουμε τη νίκη, αλλά και ο αντίπαλος αναζητά βαθμούς.» Αγωνιστικά, η ομάδα του Αφάλωνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον μακροχρόνια απόντα Μάκη Κανόγκα, που έχει υποστεί ρήξη χιαστού, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Γιάννης Τσατσάκης, λόγω ενός προβλήματος στον αστράγαλο. Άλλες απουσίες δεν υπάρχουν και έτσι ο προπονητής του Κεραυνού θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ακολούθως, ο Θόδωρος Γιακαλής έκανε τις προβλέψεις του για τα υπόλοιπα ματς της 23ης Αγωνιστικής, όχι μόνο για εκείνα του σαββατοκύριακου, αλλά και για όσα θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη (5/4).

Αχιλλέας Πέτρας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | Σημείο: 2(X)
«Πιστεύω ότι ο Διαγόρας θα παρουσιαστεί διαφορετικός με τον Γιώργο Σπάρταλη στον πάγκο του. Βέβαια ο Αχιλλέας έχει δυνατή έδρα στην Πέτρα, ενώ το ότι δεν πιέζεται για βαθμούς, τον καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνο. Εύκολα ή δύσκολα εκτιμώ ότι θα περάσει ο Διαγόρας, αλλά επιφυλάσσομαι και για την ισοπαλία.»

Αιγέας Πλωμαρίου-Αναγέννηση Γέρας | Σημείο: 1
«Από τη στιγμή που ο Αιγέας ανέβηκε στην κορυφή, δύσκολα θα την αφήσει. Είναι και πολύ δυνατός στο Πλωμάρι, οπότε δε νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.»

Αίγειρος Μυστεγνών-Πολιχνίτος | Σημείο: 1
«Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Ζωλαίνει μακριά από το γήπεδό του ο Πολιχνίτος και ιδίως στο πλαστικό. Άσσος»

Βύρων Μόριας-Αετός Λουτρών | Σημείο: 12
«Η ομάδα του Αετού προέρχεται από μια μεγάλη νίκη μέσα στην Αγία Παρασκευή, αλλά ο Βύρων δεν είναι κακή ομάδα. Το τρέχει το παιχνίδι. Εκτιμώ ότι ματς δεν θα έχει ισοπαλία, αλλά μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε μετά.»

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου | Σημείο: Χ
«Δύο ισοδύναμες ομάδες, που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Αν φύγει από το Χ πάντως, θα κριθεί στο γκολ.»

Αρίων Μήθυμνας-Παλλεσβιακός | Σημείο: 1
«Ο Παλλεσβιακός μοιάζει ως η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Γέρνει προς τους γηπεδούχους το ματς.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey