Τα δίνει όλα ο Διαγόρας!

15/01/2011 - 21:55

Στην Αγία Παρασκευή έχουν βάλει στόχο την επιστροφή του Διαγόρα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Έτσι λοιπόν, μετά τις εντυπωσιακές τους κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι στο τέλος του καλοκαιριού, αλλά και την απόκτηση του Σάββα Παπαδημητρίου πριν λίγες ημέρες, έχουν τη διάθεση να προβούν σε ακόμα μια μεταγραφή, αυξάνοντας τις επιλογές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Φώτης Αλεξανδρής, ο Τόμι Χατζηκυριαζής και ο Βασίλης Βαξεβάνης σε συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Μάτα έχουν τσεκάρει τον επόμενο μεταγραφικό στόχο του Διαγόρα και προσπαθούν με προσεκτικές κινήσεις να ολοκληρώσουν το deal, φέρνοντας στην Αγία Παρασκευή έναν παίκτη που θα μπορεί να προσφέρει λύσεις και μάλιστα άμεσα. Στο  Διαγόρα εκτιμούν πως η ομάδα τους έχει όλα τα φόντα να τερματίσει πρώτη στο φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο της Α' Κατηγορίας και με τις κινήσεις τους και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο βροντοφωνάζουν πως κυνηγούν την άνοδο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportlesvos.gr, ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Διαγόρας έχει εμπειρίες από το Περιφερειακό Πρωτάθλημα και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey