Γιαλαμάς κατά... Βουρανή!

16/01/2011 - 20:36

Με οκτώ έως 10 αγωνιστικές τιμωρίας, κινδυνεύει ο Λάμπρος Γιαλαμάς της ΑΕΜ, που σύμφωνα με το φύλλο αγώνος με τον Αλκιβιάδη στο Κάτω Τρίτος, μετά τη λήξη του αγώνα, μπούκαρε στο καμαράκι των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε εκτός εαυτού για τις αποφάσεις του διαιτητή Βουρανή. Ο Γιαλαμάς που επέστρεψε στην ομάδα πριν από λίγο καιρό, αφού αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα πάντα με το Φ.Α, μετά τη λήξη του αγώνα, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια των διαιτητών και έβρισε το διαιτητή της αναμέτρησης. Μάλιστα φέρεται να πέταξε και μία καρέκλα προς το γραφείο του κ. Βουρανή, στο αποκορύφωμα των διαμαρτυριών για τις αποφάσεις του τελευταίου.

Δεδομένου πως όλα αυτά γράφτηκαν κανονικά στο φύλλο αγώνα, ο οξύθυμος ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί με οκτώ έως 10 αγωνιστικές, ενώ να σημειώσουμε πως ο Γιαλαμάς είχε και στο παρελθόν τιμωρηθεί με ανάλογη εξαντλητική ποινή.

Ωστόσο τα παρατράγουδα δε σταμάτησαν εκεί. Ο κ. Βουρανής αποχωρώντας από το γήπεδο του Κάτω Τρίτους, είδε σκισμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου του και αποχώρησε με περιπολικό της αστυνομίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey