"Ψάχνεται" ο Διαγόρας... απ' έξω!

18/01/2011 - 21:34

Στην Αγία Παρασκευή έχουν πάρει... ζεστά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όλα όσα επιτρέπουν οι νέοι κανονισμοί για τα ερασιτεχνικά σωματεία. Έτσι, μετά την απόκτηση του Σάββα Παπαδημητρίου, κινούνται και για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη από ερασιτεχνική ομάδα, με τις πληροφορίες του sportlesvos.gr να κάνουν λόγο για νεαρό ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια και στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Όμως η διοίκηση του Διαγόρα δε φαίνεται διατεθειμένη να σταματήσει εκεί  την ενίσχυσή της και γι' αυτό το λόγο, προσπαθεί να φέρει εις πέρας και μια μεταγραφή από ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας και συγκεκριμένα στο βόρειο όμιλο της Football League 2. Ο στόχος έχει ήδη εντοπιστεί, προορίζεται για το χώρο της άμυνας και ο Φώτης Αλεξανδρής μαζί με τον Τόμι Χατζηυριαζή βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που σε πρώτη φάση δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν στη Λέσβο, αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Στο Διαγόρα επιθυμούν διακαώς την επιστροφή της ομάδας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και οι κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι το αποδεικνύουν περίτρανα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey