Έφαγε 23 αγωνιστικές ο Γιαλαμάς!

20/01/2011 - 14:36 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2011 - 14:59


Πολύ πιο βαρύς απ΄ ότι αρχικά αναμενόταν, έπεσε ο πέλεκυς στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ Λάμπρο Γιαλαμά τον οποίο η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΛ τον τιμώρησε με ποινή 23 αγωνιστικών για τη συμπεριφορά προς τον διαιτητή Παναγιώτη Βουρανή μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Αλκιβιάδη την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Κ Τρίτους.

Ο διαιτητής εκτός από τα όσα καταδικαστικά για τον ποδοσφαιριστή κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα, προέβη και σε συμπληρωματική έκθεση αναφέροντας τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια με κάθε λεπτομέρεια τυλίγοντας σε μια κόλα χαρτί τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του που κλήθηκε σε απολογία μαζί με τον προπονητή Γιώργο Κουτρομπίλα.  Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά για τον επιθετικό της ΑΕΜ τελείωσε ενώ θα οφείλει αγωνιστικές και την επόμενη περίοδο. Εκτός από τον Γιαλαμά τιμωρία 6 αγωνιστικών επιβλήθηκε και στον ποδοσφαιριστή του ΑΟΜεσοτόπου Γ Ιωσηφέλλη ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο παιχνίδι με τον Ανδρονικά. Τέλος με μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι Γελαγώτης του Καραβαγγέλη Πατσανάς του Παπανικολή Τσιμπούκης του Παλλεσβιακού και Δουκάκης της ΑΕΜ.
Ακόμη η πειθαρχική κατακύρωσε με σκορ 3-0 τα παιχνίδια Εθνικός Αναγέννηση Αγιάσου Ανδρονικάς ΑΟΒασιλικών και Αναγέννηση Ποσειδών που δεν είχαν γίνει,    ενώ από την επόμενη περίοδο αυτές θα ξεκινήσουν με -2 βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey