Πήρε και Διακορώνα ο Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

20/01/2011 - 19:40 Τελευταία τροποποίηση στις 21/01/2011 - 23:06

Στη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του προχώρησε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής, που απέκτησε από τον Αιολικό τον νεαρό Στρατή Διακορώνα, που φέτος αν και ξεκίνησε το καλοκαίρι προπονήσεις με την ομάδα της Μυτιλήνης, έμεινε στην πορεία εκτός πλάνων για προσωπικούς λόγους.

Στην Αγία Παρασκευή, ο Νίκος Μάτας αναζητούσε έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνιστεί και ως μικρός ηλικιακά στο τοπικό πρωτάθλημα, οπότε Φώτης Αλεξανδρής και Τόμι Χατζηκυριαζής αποφάσισαν να τον φέρουν στο Διαγόρα.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportlesvos.gr, η ενίσχυση του Διαγόρα δε σταματά εδώ, έπειτα δηλαδή από την απόκτηση των Σ. Παπαδημητρίου και Διακορώνα. Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Αγίας Παρασκευής βρίσκονται σε επαφή με ποδοσφαιριστή που ανήκει σε ομάδα του βορείου ομίλου της Football League 2, η περίπτωση του οποίου ενδέχεται να έχει αίσιο τέλος μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αντίρρηση να αγωνιστεί στο τοπικό και πλέον, το μόνο που απομένει είναι να κάνουν οι διοικούντες την οικονομική υπέρβαση για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey