21 αγωνιστικές ο Ανήφορος!

26/01/2011 - 16:23


Μετά την βαριά ποινή που είχε επιβληθεί στον Λάμπρο Γιαλαμά ποδοσφαιριστή της ΑΕΜ για απρεπή συμπεριφορά στον διαιτητή Βουρανή, σειρά πήρε ο παίκτης του Αλκιβιάδη Αποστόλης Ανήφορος για να τιμωρηθεί με εξοντωτική ποινή 21 αγωνιστικών για τα όσα συνέβησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο γήπεδο των Λουτρών στην αναμέτρηση του Αετού με τον Αλκιβιάδη.


Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κ. Τρίτους μαζί με τους συμπαίκτες του Μαρίνο Ανηφόρου και Βύρωνα Σταυρινό αντέδρασαν με άσχημο τρόπο σε μια απόφαση του διαιτητή Πούλου, με αποτέλεσμα να αντικρύσουν και οι τρεις την κόκκινη κάρτα. Στην φάση μάλιστα αυτή ο διαιτητής  για να καθησυχάσει τα πνεύματα έκανε και προσωρινή 20λεπτη διακοπή. Ο Μαρίνος Ανηφόρου τιμωρήθηκε με οκτώ αγωνιστικές και με τέσσερις λιγότερες ο Βύρων (4) Σταυρινό. Το κακό είναι διπλό για την ομάδα του Κ. Τρίτους που μπορεί να έχασε ένα εκτός έδρας παιχνίδι υπέστη όμως και την απώλεια τριών βασικών του παικτών που αποτελούν την βάση της ομάδας και μάλιστα είναι από τους πρώτους σκορερς…


Την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Αστέρα Νίκης πλήρωσε ακριβά και ο Γιώργος Μαλακός τον οποίο η πειθαρχική επιτροπή τον τιμώρησε με πέντε αγωνιστικές και ο σκόρερ του Ατρομήτου θα λείψει από τα καθοριστικά παιχνίδια της ομάδας του που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση. Τέλος αγωνιστική επιβλήθηκε στους Ν. Βουρσούκη του Αρίωνα Μηθ. Σάββα του Παπανικολή Αλογδέλλη του Καραβαγγέλη Παπαδόπουλο του Ατρομήτου, Κιολέ του Εθνικού, Μαγκούρα της Γέρας, Τσεκούρα του Αστέρα Ιππείου και Κιοβρέκη του Μακαρέα.


Ακόμη η ΕΠΣΛ καλεί σε απολογία  την Προοδευτική για τα αναγραφόμενα του διαιτητή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Νίκης με 100 ευρώ πρόστιμο τιμώρησε την ΑΕΜ ενώ με 10 μέρες και 20 αντίστοιχα εκτός αγωνιστικών χώρων τιμωρήθηκαν ο προπονητής  της Γιώργος Κουτρομπίλας και ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Ανδριάνης. Τέλος με πρόστιμο 50 ευρώ τιμωρήθηκε ο Αλκιβιάδης γιατί αποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey