Διαγόρας Αγ. Παρασκευής | Καρυπίδης τέλος και ξανά από την αρχή...

07/09/2018 - 11:51 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2018 - 12:25

Αρνητική τροπή πήρε ξανά το θέμα του προπονητή στον Διαγόρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» ολοκληρώθηκε πολύ πρόωρα η συνεργασία με τον Σάββα Καρυπίδη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Μαζί του αποχώρησε και ο γυμναστής Χρήστος Μπακιρτζής, που είχε αναλάβει την εκγύμναση και τη φυσική κατάσταση της ομάδας.

Η ξαφνική λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών έρχεται λίγες εβδομάδες μετά και το έτερο διαζύγιο με τον Φώτη Θανέλλα, αναγκάζοντας τον Διαγόρα να βγει για τρίτη φορά σε αναζήτηση προπονητή και μάλιστα πριν καν η ομάδα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα για τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Καρυπίδης και Μπακιρτζής αποφάσισαν να αποχωρήσουν λόγω διαφοράς φιλοσοφίας και μάλιστα αναχώρησαν ήδη από τη Λέσβο. Έτσι ο Διαγόρας θα κατέβει στο ματς Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ανδρονικά Παρακοίλων με υπηρεσιακό προπονητή τον Σταύρο Βαξεβάνη. 

Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ο Διαγόρας φαίνεται ότι πληρώνει την πρόθεσή του να λάβει μέρος στο Κύπελλο Λέσβου. Κι αυτό γιατί τη δεδομένη στιγμή το ρόστερ είναι αρκετά μικρό, με 13-14 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Ζητήματα που θα είχαν λυθεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Σάββας Καρυπίδης όμως δεν ήταν διατεθειμένος να πάει χωρίς συμπληρωμένη 18άδα στο πρώτο επίσημο ματς της χρόνιας, ενώ είναι λογικό ότι υπήρχαν αντικειμενικές δυσκολίες και στις προπονήσεις με τόσο λίγους ποδοσφαιριστές.

Ο Διαγόρας θα κινηθεί πλέον για την εξεύρεση προπονητή από την τοπική αγορά και εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα. Με βάση τις πληροφορίες του «SL» εξετάζεται η περίπτωση του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη, ο οποίος διαθέτει την εμπειρία για να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο σύλλογο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey