«Διαζύγιο» του Αρίωνα με τον Παπαδόπουλο

17/04/2024 - 18:31 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2024 - 18:45

Αρίων Μήθυμνας και Χρήστος Παπαδόπουλος διέκοψαν τη συνεργασία τους όπως ανακοίνωσε επίσημα το σωματείο.

Οι δύο πλευρές μετά από συζητήσεις, αποφάσισαν από κοινού και σε φιλικό κλίμα να μη πορευτούν μαζί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. 

Αναμφίβολα η περασμένη χρονιά παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, θεωρείται επιτυχημένη για την ομάδα του Μολύβου, η οποία πέτυχε τον στόχο για την είσοδο της στα play offs. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αρίωνα:

«Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΡΙΩΝ Μήθυμνας ευχαριστεί τον προπονητή μας Χρήστο Παπαδόπουλο, για όλη αυτή την φετινή προσπάθεια, ώστε η ομάδα μας να τερματίσει στην 5η θέση και να συμμετέχει στα play offs ( είναι η δεύτερη καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει η ομάδα μας στην Α' κατηγορία). Χρήστο μπορεί οι δρόμοι μας να χωρίζουν, αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να ξαναβρεθούμε στο μέλλον. Να ξέρεις ότι απέκτησες μόνο φίλους στο Μόλυβο.»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Παπαδόπουλος σε επικοινωνία του «SL», εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το σωματείο του Αρίωνα Μήθυμνας, το διοικητικό συμβούλιο και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους και τον κόσμο για την υποστήριξη του, με την ευχή η ομάδα να έχει μόνο επιτυχίες και ανοδική πορεία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey