Χώρισαν οι δρόμοι Φίλιας και Μυλωνά

13/04/2024 - 20:59 Τελευταία τροποποίηση στις 13/04/2024 - 21:09

Μετά από έξι χρόνια ο Κώστας Μυλωνάς αποχώρησε από τον πάγκο της Φίλιας.

Οι δρόμοι της Φίλιας και του προπονητή της ομάδας Κώστα Μυλωνά χωρίζουν μετά από επιτυχημένη συνεργασία έξι συνεχόμενων ετών. Έπειτα από συζητήσεις με τη διοίκηση σε φιλικό κλίμα, ο έμπειρος προπονητής αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μην συνεχίσει στο σωματείο. Μάλιστα ο Μυλωνάς ανακοίνωσε επίσημα την απόφαση του μετά τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. 

Αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Πριν από 6 χρόνια έγινε η αρχή μιας συνεργασίας που κράτησε μέχρι και σήμερα. Ευχαριστώ ,πάνω απ' όλους, Πολύδωρο Βογιατζή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο πρόεδρο για να ξεκινήσω την προπονητική. Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα. Ήσουν πάντα δίπλα μου και μοιραστήκαμε αμέτρητες χαρές μαζί. Έχω πλέον έναν πολύ καλό φίλο .

Ευχαριστώ και τα φιλαράκια μου Stamatis Moustakas Xristos Pantazis Kalloulli Marios που μαζί με τον πρόεδρο ήταν οι στυλοβάτες για πολλά χρόνια της ομάδας, εντός και εκτός γηπέδου και φτάσαμε την ομάδα από το Β τοπικό εδώ που την φτάσαμε. Ήρθα ξένος και άγνωστος, πλέον νιώθω την Φιλία χωριό μου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey