Γυρίζει από Καβάλα ο Μαλακός και κλείνει Ανεμώτια!

25/10/2018 - 18:14

Ο Γιώργος Μαλακός ολοκλήρωσε πολύ σύντομα το ταξίδι του στην Καβάλα για λογαριασμό του Κεραυνού Πέρνης, αποχωρώντας μετά από τρεις συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για να επιστρέψει εκ νέου στη Λέσβο. 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και παλαιότερα έχει φορέσει και τη φανέλα του Αιολικού, είχε υπογράψει το καλοκαίρι στον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Η προοπτική της συμμετοχής εκ νέου στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας όμως, τον οδήγησε σε πρόωρο διαζύγιο με την ομάδα του Αρίωνα αφού η πρόταση του Κεραυνού Πέρνης ήταν δελεαστική. 

Για προσωπικούς λόγους ωστόσο ο Γιώργος μαλάκος επιστρέφει στο νησί και από το ρεπορτάζττου "SL" προκύπτει ότι ποδοσφαιρικά θα βρει νέα στέγη στον φιλόδοξο Ατρομήτο Ανεμώτιας, που έψαχνε έτσι κι αλλιώς μία ακόμα μεσοεπιθετική λύση στο ρόστερ του, για τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λέσβου.

Μιλώντας στο "SL" ο Γιώργος Μαλακός επεσήμανε: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του Κεραυνού Πέρνης για την ευκαιρία που μου έδωσαν να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι με αναγκάζουν να επιστρέψω στη Λέσβο. Εύχομαι στον Κεραυνό καλή επιτυχία στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και στους πρώην πλέον συμπαίκτες μου να επιτύχουν κάθε στόχο συλλογικά και ατομικά."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey