Ισοπαλία στο Πλωμάρι

20/01/2022 - 09:55 Τελευταία τροποποίηση στις 20/01/2022 - 10:24

Φωτογραφία από τον αγώνα Αιγέας-Όλυμπος

Ισόπαλο 2-2 έληξε χθες το ντέρμπι ανάμεσα στον Αιγέα και τον Όλυμπο για την εξ' αναβολής 12η αγωνιστική. Στα άλλα τρία παιχνίδια, η Φίλια νίκησε 0-4 τον Κεραυνό, ο Αετός επιβλήθηκε 5-0 επί του Απόλλωνα, ενώ στο 2-2 έμειναν και ο Ατρόμητος με τον Αρίωνα.

Συναρπαστικό παιχνίδι στο Πλωμάρι με τον Αιγέα να επιστρέφει από το 0-2 και να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Torra με πέναλτι στο 39' έδωσε το προβάδισμα στον Όλυμπο και ο Γιώργος Συβρής με απ' ευθείας φάουλ διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Ο Αιγέας μετά το 50' ανέβασε στροφές και μείωσε με το πλασέ του Αγκόλι έπειτα από ασθενή απόκρουση του Παπαλόπουλου και ο Κλούρας με μακρινό σουτ στο 67' έκανε το 2-2. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι με τον Γιώργο Βελούτσο στο πρώτο μέρος.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο της Μόριας, ο Τράγος άνοιξε το σκορ για τη Φίλια στο 60', ο Γρούβας μετά από ασίστ του Καλούλλη έκανε πέντε λεπτά μετά το 0-2, ο Κουνιάρης στο 70' σημείωσε το 0-3  και ο Καλλούλη στο 77' το τελικό 0-4.

Παιχνίδι για γερά νεύρα στην Αγία Παρασκευή μεταξύ Ατρόμητου και Αριωνα. Η ομάδα της Ανεμώτιας προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γεωργολόπουλο, όμως ο Καραμιχαλάκης στο 15' ισοφάρισε για τον Αρίωνα, ο οποίος μάλιστα στο 55' έκανε την ολική ανατροπή με τον Ανδριώτη 1-2. Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος πίεσε τον αντίπαλο του και βρήκε τη ισοφάριση με τον Κριτσωτάκη δύο λεπτά πριν το φινάλε.

Τέλος, στα Λουτρά ο Αετός στη μοναδική εκκρεμότητα της 10ης αγωνιστική πήρε άλλο ένα εύκολο τρίποντο κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Δαφίων. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζίμης Βλαστέλλης ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν ο νεαρός Βοϊκός και ο Σεφουλάϊ ο οποίος είχε και ένα δοκάρι. Έτσι, με αυτή τη νίκη ο Αετός αύξησε ξανά την διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον Διαγόρα.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey