"Να ξεκινήσουν τώρα τα πρωταθλήματα"

13/10/2022 - 17:47 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2022 - 18:23

Η κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και τoν υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να δείχνουν ότι δεν υποχωρούν.

Ο Αυγενάκης σήμερα Πέμπτη 13/10 ανακοίνωσε την παράτασης της εγγραφής στο μητρώο για 10 επιπλέον ημέρες μέχρι τις 23/10, ενώ η ΕΠΟ είχε ζητήσει την παράταση έως 30/6/2023. Στην ανακοίνωση του ο υφυπουργός αναφέρει ότι όσα σωματεία διαθέτουν ή θα αποκτήσουν την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και θα καταθέσουν την αίτηση εγγραφής τους στο Μητρώο, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις και να συμμετέχουν στις διοργανώσεις των Ομοσπονδιών ή των Ενώσεών τους.

Στο αλαλούμ που επικρατεί, "όμηροι" παραμένουν τα σωματεία, παίκτες, προπονητές, παράγοντες, χωρίς να υπολογίζουν ΕΠΟ και Αυγενάκης το βάρος που έχουν επωμιστεί έως τώρα. Το "SL" μίλησε με πέντε προπονητές ποδοσφαίρου των πρωταθληματων Λέσβου, οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι, ζητώντας την άμεση έναρξη όλων των πρωταθλημάτων. 

Θοδωρής Παπαλόπουλος προπονητής Αναγέννηση Γέρας

"Πέρα από όλα τα άλλα, είναι και θέμα ψυχολογίας για τους παίκτες. Οι παράγοντες έχουν επωμιστεί από την αρχή της χρονιάς ένα σωρό έξοδα. Μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση; Ευελπιστώ μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε καλά νέα."

petrouzelis.jpg (640×436)

Νίκος Πετρουζέλλης προπονητής Ολύμπου Αγιάσου

"Κρατάμε σε εγρήγορση τους παίκτες όσο μπορούμε και προσπαθούμε να κρατήσουμε όλοι μας ακόμα τον ενθουσιασμό για το νέο πρωτάθλημα. Ο Όλυμπος έχει παίξει μέχρι τώρα 9 φιλικά παιχνίδια και το Σάββατο θα παίξει ακόμη ένα με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, πάμε στα δέκα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ας σκεφτούν οι υπεύθυνοι τα σωματεία."

dionysatos.jpg (770×563)

Θεαγένης Διονυσάτος προπονητής Αετού Λουτρών

"Πληρώνουν οι ερασιτεχνικές ομάδες τις κόντρες ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Αυγενάκη. Οι πρόεδροι των ομάδων και οι παράγοντες πληρώνουν από το καλοκαίρι, προπονητές, παίκτες, ιατρικά τιμ και όλα τα έξοδα που έχει μια ομάδα, είμαστε μέσα Οκτώβρη και ακόμα συζητάμε αν και πότε θα ξεκινήσουμε. Είμαστε πραγματικά «όμηροι» στις ορέξεις τους. Άμεσα να ξεκινήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο."

tsigkas2.jpg (417×421)

Θανάσης Τσίγκας προπονητής ΑΟ Ανάξου

"Η υπάρχουσα κατάσταση σίγουρα δεν ευνοεί τα σωματεία, ήδη διανύουμε πάνω από 2 μήνες προετοιμασία. Οι παίκτες και όλοι μας θέλουμε δράση και ο κόσμος, γιατί μη ξεχνάμε έχει προηγηθεί δύο χρόνια o covid-19. Έχουν ταυτοποιηθεί γύρω στο 88% των σωματείων, γιατί να τιμωρούνται  τα «καλά» σωματεία, αυτά που έκαναν ότι έπρεπε για χατίρι του 12%;"

voikos.jpg (336×331)

Γιάννης Βόϊκος προπονητής Απόλλωνα Βουναρακίου

"Απαραίτητο για τα σωματεία το μητρώο, βοηθάει αρκετά στην οργάνωση των σωματείων. Βέβαια απαιτεί πολύμηνη ενασχόληση και έχει έξοδα. Πρέπει να ξεκινήσουν οι αγώνες, να σπάσει η ρουτίνα των προπονήσεων και των φιλικών. Οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει το μητρώο είναι άδικο να μην παίζουν, πρέπει να βρεθεί λύση ωστόσο για όλες τις ομάδες."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey