Θ. Διονυσάτος: Ιστορική χρονιά η περσινή για τον Αετό

19/10/2022 - 17:49 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2022 - 18:05

Ο προπονητής του Αετού Λουτρών Θεαγένης Διονυσάτος σε συνέντευξη του την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο «Ν» 99 fm και στην αθλητική εκπομπή "Μπάλα στον Αέρα", μίλησε για την περσινή πορεία της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και την παρουσία της στα μπαράζ ανόδου για στη Γ Εθνική, την νέα του συνεργασία του Απόλλωνα Βουναρακίου με τον Αετό Λουτρών σε επίπεδο ακαδημιών, ενώ έγινε αναφορά και στην ομάδα του Αιολικού με αφορμή τον τελικό κυπέλλου, καθώς φόρεσε την φανέλα της ομάδας για πολλά χρόνια.

Ο Θεαγένης Διονυσάτος έχει αναλάβει τα ηνία του πάγκου της ομάδας των Λουτρών εδώ και επτά χρόνια, θέτοντας πλάνο με την διοίκηση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την περσινή σεζόν, ο Αετός χωρίς να χάσει ούτε ένα βαθμό στο πρωτάθλημα κατέκτησε τον τίτλο, ενώ αναδείχθηκε και κυπελλούχος Λέσβου με αντίπαλο τον Αιολικό και στη συνέχεια νίκησε και τον Κεραυνό Αγ. Δημητρίου κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο για τον Νομό Λέσβου.

Όπως ανέφερε, σημαντικός παράγοντας για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου είναι η στάση της διοίκηση, η οποία καταβάλει τα μέγιστα δυνατά κάθε χρόνο, με την ομάδα των Λουτρών να είναι ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία στο νησί.

«Τα σάρωσε όλα πέρυσι ο Αετός»

Ο κ. Διονυσάτος σημείωσε ότι πέρυσι ήταν μια εξαιρετική χρονιά, από τις καλύτερες σε όλη την ιστορία της ομάδας. Υπήρχε δίψα, είχαν κίνητρο όλοι και κυρίως οι παίκτες και μέσα από σκληρή δουλειά κατάφεραν να κάνουν το νταμπλ.

Φυσικά, ρόλο έπαιξε η ποιότητα των παικτών αλλά πρόσθεσε ξανά ότι η διοίκηση παρείχε τα πάντα στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ, κάτι το οποίο τους έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση.

«Για τον τελικό κυπέλλου απέναντι στον Αιολικό»

Ακόμη, τόνισε ότι το γεγονός ότι  ο Αετός έφτασε στον τελικό απέναντι στον Αιολικό, αυτό είναι ένα κίνητρο από μόνο του και σίγουρα μεγάλο επίτευγμα ότι κατάφεραν να το κατακτήσουν απέναντι στην ιστορικότερη ομάδα του νησιού.

Όσον αφορά την φετινή ομάδα του Αιολικού σημείωσε ότι αν και υπήρξαν αρκετές ανακατατάξεις με παίκτες που έφυγαν από την αρχή της προετοιμασίας, όπως και ο προπονητής, εντούτοις η ομάδα δείχνει ότι βαδίζει με σταθερά βήματα, έχει πάρει ποιοτικούς παίκτες και δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο.

«Τι στέρησε την άνοδο στον Αετό»

«Έφταιξε σίγουρα ο αγώνας στη Χίο, όμως θεωρώ ότι άλλο ήταν το παιχνίδι που μας στέρησε την άνοδο και αυτό ήταν με τον Ιάλυσο, γιατί ήμασταν πολύ καλοί και το αποτέλεσμα ήταν άδικο, βάσει της απόδοσης μας και του διαιτητή.

Επίσης, είχαμε τραυματισμούς και ατυχίες και δεν υπήρχαν λύσεις από τον πάγκο. Αλλά πιστεύω ότι ρόλο παίζει σε τέτοια παιχνίδια και το γεγονός ότι οι υπόλοιπες ομάδες αποτελούνται αποκλειστικά από επαγγελματίες, ενώ εμείς εδώ δεν το έχουμε αυτό διότι οι αθλητές για βιοποριστικούς λόγους κάνουν κι άλλες δουλειές.»

«Για φετινό πρωτάθλημα»

Ακόμη είπε, ότι φαβορί για τον φετινό τίτλο είναι ο Αετός και ο Διαγόρας, καθώς έχουν ενισχυθεί μεταγραφικά και οι δύο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες καλές ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

«Για την συνεργασία του με τον Απόλλωνα Βουναρακίου»

«Η έκπληξη ήταν μεγάλη, μου έγινε πρόταση από τον Γιάννη Βόϊκο. Ο Απόλλων είναι μια ακαδημία με πολύ καλά δείγματα γραφής, οργανωμένη που βγάζει αξιόλογους παίκτες. Είναι ωραίο για έναν προπονητή να δουλεύει με νεαρούς παίκτες που έχουν όρεξη, να μπορέσεις να τους εμφυσήσεις την νοοτροπία του ποδοσφαίρου και τις γνώσεις σου, είναι κάτι μοναδικό. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey