Με το δεξί Αετός, Διαγόρας και Αναγέννηση Γέρας

22/10/2022 - 20:45 Τελευταία τροποποίηση στις 22/10/2022 - 21:14

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός Λουτρών-Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους

Πρώτη σέντρα σήμερα Σάββατο 22/10 στην Α ΕΠΣ Λέσβου με τον Αετό, τον Διαγόρα και την Αναγέννηση Γέρας να παίρνουν άνετες νίκες. Αετός και Διαγόρας νίκησαν 7-0 τον Αλκιβιάδη και την Προοδευτική αντίστοιχα "δείχνοντας τα δόντια τους με το καλημέρα", ενώ η Αναγέννηση επίσης πανηγύρισε εύκολη νίκη 4-0 κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη.

Στα Λουτρά ο αγώνας τελείωσε πριν καν ξεκινήσει με τον Αετό να προηγείται στο δεκαπεντάλεπτο ήδη 2-0 με σκορερς τον Πιπερά που σημείωσε το πρώτο γκολ της χρονιάς και τον Κουνιάρη, ο οποίος σημείωσε και το 3-0 λίγο αργότερα, ενώ μέχρι τον ημίχρονο οι Λουτραγώτες βρήκαν δίχτυα ξανά με τον Συβρή. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο με τον Αλκιβιάδη να είναι περιορισμένος ξανά σε παθητικό ρόλο. Ο Αετός μέχρι τη λήξη του αγώνα πέτυχε ακόμα 3 τέρματα με τους Αγριμάκη, Μιχαλάκη και Συβρή ξανά ο οποίος είχε και ένα δοκάρι. Ο περσινός πρωταθλητής μπήκε με το δεξί στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, πανηγυρίζοντας μια άνετη νίκη.

Περίπατος στην Αγία Παρασκευή και για τον Διαγόρα ο οποίος συνέτριψε επίσης 7-0 την Προοδευτική. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο νεαρός Ορέστης Νέντια ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές και συγκεκριμένα στο 11', 49', 51' και 90'. Ο Διαγόρας σαν σε προπόνηση ενδιάμεσα είχε σκοράρει ακόμα τρεις φορές με τον Μπουρού στο 33' και 47' και τον Κρητικό στο 22ο λεπτό. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής φρόντισε από νωρίς να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έχοντας θέσει φέτος τον πήχη αρκετά ψηλά.

Επιθετικός μονόλογος για την Αναγέννηση στον Παπάδο με το τελικό 4-0 να τα λέει όλα. Στο 10ο λεπτό ο Στρατής Χατζηκλειδαράς άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με κοντινό πλασέ, ενώ το 2-0 ήρθε από το σουτ του Γιώργου Μανούσου. Στο 61' ο Πρωτονοτάριος ανέβασε το σκορ στο 3-0 και το 4-0 έγινε με την ωραία ατομική ενέργεια του Γιώργου Μανούσου. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον αντίπαλο σε όλο σχεδόν το 90λεπτό, σε αντίθεση με την Αναγέννηση η οποία σπατάλησε πολλές ευκαιρίες, ενώ είχε και ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Σαρίκη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey