Πήρε το ντέρμπι ο Διαγόρας

27/11/2022 - 17:04 Τελευταία τροποποίηση στις 27/11/2022 - 17:53

Φωτογραφία από το αγώνα Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αιγέας Πλωμαρίου

Με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά ο Διαγόρας λύγισε τον Αιγέα στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Όλυμπος νίκησε 0-2 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, η Αναγέννηση πέρασε με 0-3 από το γήπεδο της Μήθυμνας και ο Οδυσσέας Ελύτης νίκησε 2-1 τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους.

Επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα

Με χρυσό σκορερ τον Μιχάλη Ελευθερίου στο τελευταίο δεκάλεπτο (85'), ο Διαγόρας πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Αιγέα, ο οποίος γκρεμίστηκε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε ένα νευρικό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες ο Διαγόρας επέστρεψε στις νίκες υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τον Αιγέα στην πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα. Άλλη μια πολύ καλή στιγμή για τον Διαγόρα ήταν 70ο λεπτό, με τον Ελευθερίου ξανά να σουτάρει χωρίς να βρει στόχο, ενώ από την πλευρά του Αιγέα τα σουτ που επιχείρησαν ο Γιάννης Βελούτσος και ο Κλούρας επίσης δεν ανησύχησαν τον Γόμο. 

atromitos-anemotias-olimpos-2022-23_0-2.jpg (770×562)

Ακάθεκτος ο Όλυμπος

Συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία ο Όλυμπος περνώντας νικηφόρα και από το "Μιζεργκάν" 0-2, σκαρφαλώνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ευαγγέλου στο 33' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους Αγιασώτες και μετά από έξι λεπτά οι γηπεδούχοι σπατάλησαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν από τα 11 βήματα. Ο Πετρουζέλλης ανέτρεψε εντός περιοχής τον Άνταμ, με τον Γιατζιτζόγλου να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι, όμως ο Καφαλούκος απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το 0-1 για τον Όλυμπο. Στο 46' ήρθε η σειρά των φιλοξενούμενων να στήσουν τη μπάλα στην άσπρη βούλα σε πέναλτι του Κρασόπουλου στον Πολύζο, με τον Νίκο Πετρουζέλλη να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 61' ο Όλυμπος είχε και δοκάρι με τον Βουρλή.

Τέσσερις αποβολές στον αγώνα Οδ. Ελύτης-Αλκιβιάδης

Νικητής με 2-1 αναδείχθηκε ο Οδυσσέας Ελύτης απέναντι στον Αλκιβιάδη, σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τέσσερις αποβολές συνολικά. Το ημίχρονο έληξε 1-0 με γκολ του Τελωνιάτη στο 35ο λεπτό. Ο Πιτσιλαδής στο 64' σημείωσε το 2-0 και ο Ανήφορος στο 75' μείωσε για το τελικό 2-1. Από τον Οδυσσέα Ελύτη αποβλήθηκαν οι Τελωνιάτης και Τσιμπούκης και από τον Αλκιβιάδη οι Δάλλας και Ανήφορος.

Χωρίς πρόβλημα η Αναγέννηση Γερας

Με σκορ 0-3 κέρδισε τον Αρίωνα η Αναγέννηση Γέρας στο γήπεδο Μολύβου. Στο 5ο λεπτό ο Τάκας από το σημείο του πέναλτι δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπάζογλου. Στο 27' ο Τάκας εκτέλεσε κόρνερ και ο Πρωτονοτάριος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Γέρας, ενώ στο 43' ο Στρατής Χατζηκλειδαράς με πέναλτι έκανε το 0-2. Στην επανάληψη, πάλι από το σημείο του πέναλτι ο Τάκας αυτή τη φορά δεν αστόχησε γράφοντας το τελικό 0-3.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey