Τα βρήκαν στη μέση Αναγέννηση Γέρας και Όλυμπος Αγιάσου

03/12/2022 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 03/12/2022 - 19:39

Φωτογραφία από τον αγώνα Αναγέννηση Γέρας-Όλυμπος Αγιάσου

"Έβρεξε" γκολ στην 7η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου τις ομάδες να έχουν κέφια σκοράροντας συνολικά 31 τέρματα. Από ένα βαθμό πήραν στον Παπάδο Αναγέννηση και Όλυμπος μετά το τελικό 1-1, ο Διαγόρας νίκησε 1-3 τον Αλκιβιάδη, ο Αιγέας επιβλήθηκε 6-3 κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ο Αρίων νίκησε 0-2 τον Ανδρονικά και ο Αετός 8-0 τον Οδυσσέα Ελύτη.

Μοιρασιά στον Παπάδο

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι στον Παπάδο ανάμεσα στην Αναγέννηση Γέρας και τον Όλυμπο 1-1. Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα της Γέρας ήταν στο 12' με τον Τσακίρη να διώχνει σε κόρνερ το σου του Στρατή Χατζηκλειδαρά. Στο 33' ήταν η σειρά του Ολύμπου να απειλήσει, όμως το σουτ του Βουρλή πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο Μιχάλης Τρεμούλας δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με μονοκόμματο σουτ πλήγωσε την παλιά του ομάδα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Στο 57' ο Χατζηκλειδαράς ξανά με "ανάποδο ψαλιδάκι" έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και λίγο αργότερα για την ομάδα της Αγιάσου ο Πετρουζέλλης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαλόπουλο, ο οποίος με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα κόρνερ. Στο 71' με ωραία ασίστ του Ξυνού από πλάγια ο Σταμογιώργος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1, ενώ στο 90' ο τερματοφύλακας του Ολύμπου Τσακίρης πρόλαβε τον Καραγιάννη ο οποίος είχε βγει τετ α τετ. H Αναγέννηση ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Κουρούνη στο 75'.

Νίκη με ανατροπή για τον Διαγόρα

Με ανατροπή στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και πέρασε στη δεύτερη θέση πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Αετό. Ο Αλκιβιάδης προηγήθηκε στο 23' με τον Σιμόνι, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Μέσα σε πέντε λεπτά η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, με τον Χατζέλλη να πετυχαίνει δύο γκολ στο 47' και 52'. Στο 75'  ο Γόμος απέκρουσε το πέναλτι του Σταυρινού κρατώντας το 1-2 και ο Χρυσάφης στο 85' καθάρισε τη νίκη για τον Διαγόρα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Βρίσκει τα πατήματα της η Φίλια

Τρίτη σερί νίκη για τη Φίλια, η οποία μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δείχνει ότι βρίσκει τον δρόμο της. Ο Σταύρος Κανόγλου στο 5ο λεπτό έκανε το 0-1 και ο Κουμέλλης στο 19' ισοφάρισε για τους γηπεδούχους 1-1. Στο 23' ξανά ο Κανόγλου έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Φίλια, ενώ στο 38' ο Γρούβας σημείωσε το 1-3. Ο Ρομέο Ντερβίσι στο 86' έβαλε ξανά στο παιχνίδι στην Προοδευτική πετυχαίνοντας το 2-3, όμως ο Δημήτρης Λόκος στις καθυστερήσεις ψαλίδισε τις όποιες ελπίδες για την "Προο" σκοράροντας το 2-4. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σκάλας Καλλονής από το 60' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της απ' ευθείας κόκκινης στον Κιούρκο.

Πρώτη νίκη για τον Αρίωνα

Το πρώτο τρίποντο πανηγύρισε ο Αρίων Μήθυμνας 0-2 απέναντι στον Αδνρονικά. Στο 14' ο Μάκης Σαμπάνης σημάδεψε το δοκάρι για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν την ατυχία να βρεθούν πίσω στο σκορ με το αυτογκόλ του Καδή στο 41'. Στο 75ο λεπτό ο Ανδριώτης με σουτ πέτυχε το 0-2 σκορ που παρέμεινε μέχρι το φινάλε, ενώ ο Ανδρονικάς ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χατζηκυριάκου στο 85' με δεύτερη κίτρινη.

Επιστροφή στις νίκες για τον Αιγέα

Χορταστικό παιχνίδι στο Πλωμάρι με τον Αιγέα και τον Ατρόμητο να σκοράρουν συνολικά 9 γκολ. Στο 4' ο Παράσχος Πρωτούλης κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 1-0 και στο 19' ο Θανάσης Πρωτούλης ακριβώς με τον ίδιο τρόπο έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους Πλωμαρίτες. Στο 30' ο Θανάσης Πρωτούλης πάλι έκανε το 3-0 και στο 38' ο Κλούρας το 4-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 52' ο Ιγνάτης Γιαούπι με ωραία ενέργεια μείωσε 4-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Γιαννακουδάκης έκανε το 4-2. Στο 55' ο Ψάνης πέτυχε και πέμπτο γκολ για τον Αιγέα, ενώ το 6ο γκολ ήρθε ξανά από τον Θανάση Πρωτούλη ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Το τελικό 6-3 σημείωσε ο Κουρμπανίδης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γιαννακουδάκης σε ανατροπή του Μαντζουράνη.

Ασταμάτητος ο Αετός

Μεγάλο σκορ ξανά στο γήπεδο Λουτρών με τον τυπικά φιλοξενούμενο Αετό να κερδίζει 0-8 τον Οδυσσέα Ελύτη που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Στο όγδοο λεπτό ο Καλαφάτης επιχείρησε από πλάγια θέση σέντρα-σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1. Μετά από κόρνερ ο Κουνιάρης με κεφαλιά έκανε το 0-2, ο Γιάννης Μωυσίδης με σουτ στο 26' πέτυχε το 0-3, ο Σεφουλάϊ με δύο προσωπικά τέρματα στο 28' και στο 30' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-5 και Μωυσίδης πάλι πριν το ημίχρονο σημείωσε το 0-6. Στην επανάληψη ο Αετός έριξε τον ρυθμό, προχώρησε σε αλλαγές και βρήκε ακόμα δύο γκολ με τους Αλαγιάνη και Μιχαλάκη. Οι νικητές είχαν και τρία δοκάρια με Αλαγιάννη 2 και τον Γιώργο Συβρή.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey