"Πεντάσφαιρος" ο Ανδρονικάς, γκέλαρε ο Διαγόρας

21/12/2022 - 18:48 Τελευταία τροποποίηση στις 21/12/2022 - 19:29

Εκπλήξεις σημειώθηκαν στην τελευταία εμβόλιμη αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου, με τον Διαγόρα να μένει στο 1-1 κόντρα στη Φίλια και τον Ανδρονικά να παίρνει τεράστια νίκη 1-5 απέναντι στην Προοδευτική. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αετός νίκησε εύκολα 8-0 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ο Όλυμπος πέρασε με 1-3 από το Κάτω Τρίτος, ο Οδυσσέας Ελύτης επιβλήθηκε 2-0 με αντίπαλο τον Αρίωνα Μήθυμνας, ενώ στη "λευκή" ισοπαλία 0-0 έμειναν Αναγέννηση Γέρας και Αιγέας Πλωμαρίου.

Ξέσπασε ο Ανδρονικάς

Έψαχνε πως και πως την πρώτη νίκη ο Ανδρονικάς και την πέτυχε στην 9η αγωνιστική με εμφατικό τρόπο 1-5 κόντρα στην Προοδευτική, έχοντας σε  μεγάλα κέφια τον Νικολέλλη που σημείωσε χατ-τρικ. Στο 6ο λεπτό ο Νικολέλλης έκανε το 0-1, ο Τσίγκας στο 19' έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα των Παρακοίλων και στο 34' ο Χατζηκυριάκος σημείωσε το 0-3. Στο 37' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Σαμπάνη, ενώ στο 40' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Κανέλλο. Ο Νικολέλλης ξανά στο 73' και 83' πέτυχε το 0-4 και 0-5 αντίστοιχα και ο Δουνιάς δύο λεπτά αργότερα μείωσε με πέναλτι για το τελικό 1-5. 

"Λευκή" η ισοπαλία στο Παπάδο

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στο γήπεδο Παπάδου ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Αιγέα, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές στιγμές όμως έλλειψε το γκολ με το 0-0 να τις συνοδεύει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Νέα απώλεια για τον Διαγόρα

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας στην Αγία Παρασκευή ανάμεσα στον Διαγόρα και τη Φίλια, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πλέον στο -8 από την πρώτη θέση. Ο Γρούβας με σουτ στο 53' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος. Ο Μπουρούς στο 87' ισοφάρισε για τον Διαγόρα ο οποίος είχε και δοκάρι με τον Σαλταμάρα στο 63'. 

Νίκη ουσίας για τον Οδυσσέα Ελύτη

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Οδυσσέας Ελύτης λύγισε τον αξιόμαχο Αρίωνα. Στο 48' ο Τσιμπούκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 75' ο Χιώτης διπλασίασε για τους νικητές. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πιτσιλαδή ο Ελύτης και τον Σένιο ο Αρίων.

Κομβική νίκη για τον Όλυμπο

Πέρασε μέσα από την έδρα του Αλκιβιάδη με 1-3 ο Όλυμπος πριν το ντέρμπι στην Αγιάσο με τον πρωτοπόρο Αετό. Το 0-1 έγινε στο ξεκίνημα με τον Ντούμο, μετά από λίγα λεπτά η ομάδα της Αγιάσου βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Ξυνό, ενώ ο Αλκιβιάδης στο 25' μείωσε με τον Χατζηβαγιάννη. Στο δεύτερο μέρος ο Torra διαμόρφωσε το 1-3, ενώ ο Όλυμπος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ξυνού με δεύτερη κίτρινη.

Κυρίαρχος ο Αετός

Με σβηστές μηχανές ο Αετός έφτασε σε μια ακόμη άνετη επικράτηση με 8-0 απέναντι στον Ατρόμητο και κλείνει τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας ταυτόχρονα και το απόλυτο. Ο Γιάννης Κουνιάρης σημείωσε χατ-τρικ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Μιχαλάκης, Σεφουλάϊ(2), Συβρής και Πιπεράς. Ο Ατρόμητος τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ιντζέ με δεύτερη κίτρινη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey