Πάει για νέο ρεκόρ ο Αετός Λουτρών

22/12/2022 - 12:34 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2022 - 13:59

Ο Αετός Λουτρών έκλεισε τη χρονιά μετρώντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα και το κύπελλο, φιγουράροντας μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και τα μέχρι τώρα δείγματα, δείχνουν ότι και φέτος αναμένεται να σπάσει τα κοντέρ στην επίθεση.

Η υπόθεση του τίτλου δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ούτε ο πρώτος γύρος και ακολουθούν δύο ντέρμπι για τους περσινούς πρωταθλητές, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιθετική γραμμή του Αετού βάσει αριθμών δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Η ομάδα των Λουτρών πέρυσι έσπασε το φράγμα των 110 γκολ της ιστορίας του, σημειώνοντας συνολικά μαζί με τους αγώνες κυπέλλου 131, ενώ στο τέλος του 2021 σε 10 αγωνιστικές και τους αγώνες κυπέλλου είχε σκοράρει 46 γκολ.

Τη φετινή σεζόν, το σύνολο του Θεαγένη Διονυσάτου, σε εννέα αγώνες και έναν αγώνα κυπέλλου έως το τέλος του 2022, έχει φτάσει ήδη τα 59 γκολ, με την γραμμή κρούσης να είναι ακόμα πιο παραγωγική. Αν υπολογίσει κανείς ότι φετινό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου έχει λιγότερες αγωνιστικές, αφού είναι μειωμένος αριθμός των ομάδων, ο Αετός αναλογικά έχει περάσει ήδη τα όρια και όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο είναι αυτή τη χρονιά να σπάσει νέο ρεκόρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey