Άλμα τίτλου για τον Αετό στην Αγιάσο 1-3 τον Όλυμπο

07/01/2023 - 18:11 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2023 - 18:40

Νικηφόρο πέρασμα και από το κατάμεστο "Χριστοφίδειο" Αγιάσου με σκορ 1-3 για τον πρωτοπόρο Αετό κόντρα στον Όλυμπο στο ντέρμπι κορυφής της 10ης αγωνιστικής.

Σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από τέσσερις σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών δύο για κάθε ομάδα που αποχώρησαν από το γήπεδο, η ομάδα των Λουτρών ήταν πιο σταθερή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του αντιπάλου και δίκαια έφτασε στη νίκη υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τον Όλυμπο στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Αετός με αυτό το τρίποντο έκανε σημαντικό βήμα για τον τίτλο στην πρώτη αναμέτρηση της νέας χρονιάς, με τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι πλέον στους 7 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκα 0-2 με γκολ που σημείωσαν ο Καλαφάτης στο 28' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βλαστέλλη και ο Γιάννης Πιπεράς στο 39' με ωραία ατομική ενέργεια από τα πλάγια στέλνοντας τη μπάλα στην αντίθετη γωνία. 

olimpos-aetos-2022-2023_1-3.jpg (770×487)

Στο 45' ο Γιάννης Κουνιάρης από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βλαστέλλης μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-3. Στο 57' ο Παναγιώτης Χρυσάφης που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολύμπου όπως και ο Μιχάλης Ελευθερίου, με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε 1-3.

Από κει και μετά ο Όλυμπος ζωντάνεψε περισσότερο, προσπάθησε να βρει και δεύτερο τέρμα κυρίως με αντεπιθέσεις, όμως ο Αετός παίζοντας καλή άμυνα κράτησε το υπέρ του αποτέλεσμα, ενώ σπατάλησε και εκείνος ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλο τέρμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey