Επιστροφή στις νίκες για τον Ατρόμητο Ανεμώτιας

08/01/2023 - 17:17 Τελευταία τροποποίηση στις 08/01/2023 - 18:44

Φωτογραφία από τον αγώνα Αιγέας Πλωμαρίου-Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους

Μεγάλα σκορ σημειώθηκαν στην πρώτη αγωνιστική της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Φίλια με 3-1, ο Διαγόρας νίκησε 0-5 τον Αρίωνα Μήθυμνας, η Αναγέννηση Γέρας 1-6 την Προοδευτική, ο Ελύτης 1-3 τον Ανδρονικά και ο Αιγέας 5-0 τον Αλκιβιάδη.

Νίκη μετά από δύο μήνες για τον Ατρόμητο

Μετά από 70 ημέρες ο Ατρόμητος Ανεμώτιας επέστρεψε στις νίκες, κόντρα στη μαχητική Φίλια με σκορ 3-1. Με καλή ψυχολογία οι παίκτες κατάφεραν να πάρουν μια σπουδαία νίκη για την δύσκολη συνέχεια, ξεκολλώντας την ομάδα από τους 4 βαθμούς που είχε παραμείνει από τις 30 Οκτωβρίου μετά τη νίκη μέσα στην Σκάλα Καλλονής.

Στο 14' μετά από σέντρα του Κρασόπουλου, ο Άνταμ Σουλεϊμάνα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 σε μια φάση που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο τερματοφύλακας της Φίλιας Φαράκλας από τον Πάπαρη. Στο 50' ο Γρούβας ισοφάρισε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Νικόλοφ από τον νεαποκτηθέντα Γριππιώτη. Στο 65' μετά από σέντρα του Γιαννακουδάκη, ο Αζάμπι με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με την ομάδα της Φίλιας στη συνέχεια να πιέζει για την ισοφάριση, έχοντας δύο δοκάρια στο 82' με τον Πλουμή και στο 87' με τον Κανόγλου. Ο Αζάμπι ξανά στο 90+ μετά από ωραία σέντρα του Ιγνάτη Γιαούπη, κλείδωσε τη σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο διαμορφώνοντας το 3-1.

Σαρωτική η Αναγέννηση Γέρας

Με το ευρύ 1-6 πέρασε από την έδρα της Προοδευτικής η Αναγέννηση Γέρας. Στο 4' ο Καραγιάννης έκανε το 1-0 για την "Προο", όμως ο Πρωτονοτάριος στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισε για τους Γεραγώτες. Στο 17' ο Βλάμμος πέτυχε το 1-2, ο Γιαβρούδης στο 30' με σουτ έκανε το 1-3 και ο Ταξιάρχης Μανούσος στο 33' το 1-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και αφού όλα είχαν κριθεί, οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ακόμα δύο τέρματα, στο 73' με τον Ταξιάρχη Μανούσο πάλι και στο 85' με τον Δημητράκα.

Επέστρεψε στις νίκες και ο Διαγόρας

Με τον καλύτερο τρόπο έσπασε το ρόδι της νέας χρονιάς και ο Διαγόρας που επέστρεψε στις νίκες με αντίπαλο τον Αρίωνα Μήθυμνας. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν καταιγιστική πετυχαίνοντας πέντε γκολ, ενώ είχε τέσσερα δοκάρια και χαμένο πέναλτι. Το 0-1 έγινε από τον Χρήστο Παλαμουτσή στο 46', στο 62' ο Σεκού έκανε το 0-2, ο Μπουρούς στο 78' το 0-3, ο Ανδρέας Ντέντια στο 85' το 0-4 και ο Ορέστης Ντέντια στο 87' το τελικό 0-5. Οι Παλαμουτσής, Μπουρούς, Μουτζούρης και Τριλανός σημάδεψαν το δοκάρι, ενώ ο Μπουρούς δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ από τα 11 βήματα στο 0-0 μετά από ανατροπή εντός περιοχής του Μουτζούρη.

Πέρασε από τα Παράκοιλα ο Οδυσσέας Ελύτης

Νικητής έφυγε ο Οδυσσέας Ελύτης με 1-3 από το γήπεδο Παρακοίλων. Το 0-1 έγινε στο δεκάλεπτο από τον Δουβαλέτα, ο οποίος μετά από επτά λεπτά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 20' ο Μάκης Σαμπάνης έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον Ανδρονικά κάνοντας το 1-2, όμως στο 65' ο Καλουτζής έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους που κράτησαν το νικηφόρο αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε. Ο Ανδρονικάς είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Χατζηκυριάκο.

"Πεντάσφαιρος ο Αιγέας"

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αλκιβιάδη ο Αιγέας ο οποίος κατέκτησε ευρεία νίκη 5-0. Το 1-0 έγινε στο 22' με αυτογκόλ του Κυρίκη και το 2-0 στο 28' από τον Αθανασούλη. Στο 69' ο Παράσχος Πρωτούλης μετά από σέντρα του Ψάνη σημείωσε το 3-0, στο 82' ο Μερτζάνης ανέβασε το σκορ στο 4-0 και στο 90' ο Γιάννης Βελούτσος πέτυχε το πέμπτο γκολ για τον Αιγέα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey