Ντέρμπι παραμονής στο γήπεδο Παρακοίλων

12/01/2023 - 12:31 Τελευταία τροποποίηση στις 12/01/2023 - 13:09

Πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο της Α ΕΠΣ Λέσβου το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 3 το μεσημέρι, με την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής.

Η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παρακοίλων ανάμεσα στον Ανδρονικά και τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Μετά τις δύο σερί νίκες ο Ατρόμητος έχει το μαξιλαράκι ασφαλείας των 6 βαθμών από τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση και με νίκη θα ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι με τρίποντο θα ξεφύγουν από τους 4 βαθμούς και ταυτόχρονα θα κρατήσουν σε απόσταση αναπνοής τον αντίπαλο τους.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, στο γήπεδο Λουτρών ο Οδυσσέας Ελύτη θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Γέρας, ενώ ο Όλυμπος στην Αγιάσο έχει το πάνω χέρι απέναντι στον Αρίωνα.

Ο Αιγέας επίσης στο Πλωμάρι έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Φίλια, ο Διαγόρας έχει εύκολο έργο με αντίπαλο την Προοδευτική στη Σκάλα Καλλονής, ενώ ο πρωτοπόρος Αετός δοκιμάζεται στο Κάτω Τρίτος με αντίπαλο τον Αλκιβιάδη.

Τέλος, η ΕΠΣ Λέσβου όρισε τον αγώνα που διεκόπη λόγω καιρικών συνθηκών ανάμεσα στη Φίλια και τον Όλυμπο. Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 15:45.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey