«Χαμογέλασε» στο ντέρμπι ο Όλυμπος

11/02/2023 - 16:46 Τελευταία τροποποίηση στις 12/02/2023 - 13:53

Φωτογραφία από τον αγώνα Αλκιβιάδης-Προοδευτική

Με δύο γκολ στο φινάλε ο Όλυμπος πανηγύρισε στο μεγάλο ντέρμπι της Αγίας Παρασκευής κόντρα στον τοπικό Διαγόρα. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Αλκιβιάδης στο ντέρμπι παραμονής νίκησε 3-1 την Προοδευτική, ο Αετός 5-0 τον Ανδρονικά και η Αναγέννηση Γέρας 1-2 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Παλικαρίσια νίκη για τον Όλυμπο

Η ομάδα της Αγιάσου ήταν η μεγάλη νικήτρια 0-2 στο ντέρμπι με τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές φάσεις, ενώ στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά. Ο Διαγόρας απώλεσε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 58' με τον Παλαμουτσή να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Χαρλέπας. Στη συνέχεια ο Όλυμπος ανέβασε ρυθμό και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 83' με το διαγώνιο σουτ του Πετρουζέλλη και στο 88' ο Χρυσάφης με ψιλοκρεμαστό σουτ κλείδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Να σημειωθεί ότι ο Διαγόρας ζήτησε επίσης πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Μπουρού. Στο 60' ο Όλυμπος είχε δοκάρι με τον Πετρουζέλλη.

Άνετος ξανά ο Αετός

Ο Αετός πρόσθεσε εύκολα στην συγκομιδή του ακόμη τρεις βαθμούς με σκορ 5-0 απέναντι στον Ανδρονικά. Από δύο γκολ σημείωσαν οι Σεφουλαϊ και Μχαλάκης και ένα ο Κουνιάρης.

Βαθιά ανάσα για τον Αλκιβιάδη

Ο Αλκιβιάδης αναδείχθηκε νικητής απέναντι στην Προοδευτική και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μαρίνος Ανήφορος στο δεκάλεπτο έκανε το 1-0 και δύο λεπτά ο Χατζηβαγιάννης διπλασίασε για τους γηπεδούχους. Στο 23' ο Μπίρης μείωσε 2-1, όμως στο 90' ο Μιχάλης Καραγιάννης διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω των αποβολών του Πονηρού για την "Προο" και του Ανήφορου για τον Αλκιβιάδη.

Νίκησε ξανά η Αναγέννηση

Με απουσίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στην Ανεμώτια, με την Αναγέννηση να παίρνει το τρίποντο 1-2. Το ημίχρονο έληξε 0-2 με γκολ του Καραβατάκη στο 6' και 36' αντίστοιχα, ενώ ο Ατρόμητος μείωσε 1-2 στο 60' με το Αζάμπι.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey