Κινδυνεύει με διάλυση ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους

24/07/2023 - 18:04 Τελευταία τροποποίηση στις 24/07/2023 - 18:29

Σε μια ύστατη προσπάθεια για να αποφύγει τη διάλυση ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους, θα πραγματοποιήσει συνάντηση, έτσι ώστε να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα, το σωματείο μετά τις άκαρπες προσπάθειες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός μελών, απευθύνει έκκληση για μια τελευταία συνάντηση την Πέμπτη 27 Ιουλίου στο γήπεδο του Κάτω Τρίτους, για να υπάρχει επόμενη ημέρα τόσο στην ανδρική ομάδα αλλά και στην ακαδημία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΕΚΚΛΗΣΗ για όσους αγαπούν την ομάδα!

Σας ενημερώνουμε ότι δυστυχώς η κάθε προσπάθεια που καταβλήθηκε έτσι ώστε να συγκροτηθεί νέο ΔΣ απέβη άκαρπη μίας και έληξε η θητεία του προηγούμενου. Η ομάδα και η ακαδημία της κινδυνεύει με διάλυση λόγω της προαναφερθείσας κατάστασης. Για το λόγω αυτό, ως ύστατη προσπάθεια απευθύνουμε έκκληση στην τοπική κοινωνία, στους βετεράνους, στους υπάρχοντες παίκτες, στους γονείς των παιδιών και γενικά σε όσους αγαπάνε την ομάδα να παραβρεθούν την Πέμπτη 27 Ιουλίου και ώρα 19:30 στο γήπεδο Κάτω Τρίτους, προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο. Το οφείλουμε στη νέα γενιά και στα παιδιά μας."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey