Ανακοίνωσε Σπάρταλη και τις πρώτες μεταγραφές ο Αετός Λουτρών

07/08/2023 - 12:09 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2023 - 12:54

Την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Σπάρταλη ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο Αετός Λουτρών.

Ο έμπειρος προπονητής επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά από επτά χρόνια και τη σαιζόν 2015-16, με άμεσο συνεργάτη τον Θανάση Τσίγκα που θα πλαισιώσει ξανά το τεχνικό επιτελείο του Αετού.

Η ομάδα των Λουτρών τη φετινή σαιζόν δεν έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις, ωστόσο στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο με τον σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει και τις πρώτες μεταγραφές να είναι ήδη γεγονός.

Στην ομάδα των Λουτρών επέστρεψε ο τερματοφύλακας Χρήστος Σεπαρδάνης που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γέρας, όπως και ο νεαρός Δημήτρης Γιαβρούβης που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις επίσης με τη φανέλα της Αναγέννησης. Από την ομάδα της Γέρας ανακοινώθηκε και ο έμπειρος μεσοπεπιθετικός Μιχάλης Τρεμούλας που έχει μείνει ελεύθερος, όπως και ο ταλαντούχος Γιώργος Μανούσος που αναμένεται να προσφέρει επιπλέον λύσεις στη νέα του ομάδα.

Ακόμη, επέστρεψαν στην βάση τους ο ακραίος αμυντικός Στρατής Γριππιώτης από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας αλλά και οι Γιώργος Κρητικός και Προκόπης Βασιλέλλης με θητεία την περσινή χρονιά στον Μακαρέα Άγρας. Τέλος, με τα χρώματα του Αετού θα αγωνιστεί ξανά ο νεαρός Νίκος Κάσσος από τον Αστέρα Νίκης αλλά και οι Άκης Μαρμαλέκας και Δημήτρης Παυλής κάτω από τα γκολπόστ που θα συνδράμουν σημαντικά με την εμπειρία τους στην συνολική προσπάθεια.

Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση θα προχωρήσει σε νέες μεταγραφικές ανακοινώσεις, ενώ είναι πιθανό να ανανεώσουν την παρουσία τους για τη νέα χρονιά και κάποιοι ποδοσφαιριστές από το περσινό ροστερ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey