Φώναξε παρούσα η Αναγέννηση Γέρας

07/08/2023 - 18:14 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2023 - 18:29

Ανατροπή στην ανατροπή για την Αναγέννηση Γέρας η οποία ετοιμάζεται να δώσει κανονικά το παρών στο νέο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου.

Αν και βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή με το ιστορικό σωματείο να έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό. Η νέα διοίκηση μάλιστα που θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έμπειρο προπονητή που έχει καθίσει ξανά στον πάγκο του σωματείου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις. 

Από κει και πέρα κάποιοι ποδοσφαιριστές από τον περσινό κορμό έχουν αποχωρήσει, ωστόσο υπάρχουν έμπειροι παίκτες πάνω στους οποίους θα χτιστεί η νέα ομάδα και η οποία θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στο "νέο αίμα", ενώ στα σκαριά βρίσκονται και κάποιες μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν περισσότερο αυτή τη νέα προσπάθεια.

Στην Αναγέννηση θα συνεχίσουν όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα, ο Χρήστος Τάκας μετά το πέρασμα του από τον Καραβαγγέλη Στύψης, ο Μαγδαληνός Βλάμμης, Στρατής Βασίλογλου, Νίκος Φωκιανός, Γιάννης Καραβατάκης και Κώστας Ελευθεριάδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey