Προχωράει τον σχεδιασμό του ο Διαγόρας

09/08/2023 - 11:55 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2023 - 12:42

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται και στο στρατόπεδο του Διαγόρα, με τη διοίκηση να καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για τη νέα χρονιά, με ανανεώσεις παικτών και δυνατές μεταγραφές που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ιστορικό σωματείο.

Στην ομάδα του Διαγόρα παραμένουν ο Ζαχαρίας Χατζέλλης και ο νεαρός Ορέστης Ντέντια που ήταν δεύτερος σκορερ της ομάδας την περσινή σαιζόν. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής επίσης έχει συμφωνήσει με τους μεσοεπιθετικούς Στρατή Χατζηκλειδαρά και Γιώργο Τσομπανέλλη που έχουν φορέσει ξανά στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας, αλλά και τον Κλάους Σεφουλάϊ.

Επιπλέον στον Διαγόρα μετακόμισε ο έμπειρος Μιχάλης Κριπιντίρης που αναμένεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή και οι Βαγγέλης Ντούμος και Βλάσης Ματθαίου που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. 

Έχουν ανακοινωθεί ακόμη ο Στέλιος Τσομπανέλλης και ο Παναγιώτης Καλαϊτζής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με δύο τερματοφύλακες και δύο νεαρούς παίκτες, ενώ ανοιχτή παραμένει η παραμονή του Χρήστου Παλαμουτσή με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey