Αετός Λουτρών:"Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στον Γιώργο Μανούσο με την ομάδα του νησιού"

11/09/2023 - 11:40 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2023 - 11:53

Ο Αετός Λουτρών με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Γιώργο Μανούσο που συμμετείχε στις προπονήσεις, μετέδωσε τις γνώσεις και την εμπειρία του και όπως αναφέρει μπήκε στην οικογένεια της ομάδας. Πρόσθεσε δε ότι αποτελεί μεγάλη τιμή που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και του ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στον Αιολικό. Αναλυτικά:

"Γ.Π.Σ Λουτρών "ΑΕΤΟΣ"

Το όνομα Μανούσος, σηματοδοτεί εδώ και δεκαετίες το Λεσβιακό ποδόσφαιρο και αποτελεί για μας όλους που ασχολούμαστε με το χώρο η προσωποποίηση της ιστορίας του Αιολικού. Είμαστε περήφανοι εδώ στον Αετό μας, που ένας Μανούσος, έστω και αν αυτός δεν είναι ο μεγάλος Γιάννης, αλλά η συνέχεια του, ο Γιώργος, φόρεσε την φανέλα του Αετού, συμμετείχε στις προπονήσεις μας, μετέδωσε τις γνώσεις και την εμπειρία του στην ομάδα και μπήκε στην οικογένεια μας, έχοντας ως επιλογή να αγωνιστεί σε αυτήν αν δεν ακολουθούσε την ομάδα της καρδιάς του, τον Αιολικό.

Για μας ο Γιώργος Μανούσος, ανήκει πλέον στην οικογένεια του Αετού και αισθανόμαστε μεγάλη τιμή για αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δρόμοι μας αργά ή γρήγορα θα ξανά ανταμώσουν. Του ευχόμαστε ,από καρδιάς, πολλές και μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα του νησιού, τον μεγάλο Αιολικό μας και τον ευχαριστούμε για όλα!!!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey