Με το δεξί Διαγόρας, Αετός και Αιγέας

01/10/2023 - 18:27 Τελευταία τροποποίηση στις 01/10/2023 - 19:05

Φωτογραφία από τον αγώνα Αετός-Αλκιβιάδης

Με τρεις αγώνες έκλεισε η πρώτη αγωνιστική της Α ΕΠΣ Λέσβου την Κυριακή 1 Οκτωβρίου.

Στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της αγωνιστικής, ο Διαγόρας πέρασε νικηφόρα από τη Φίλια με 0-3. Αετός και Αιγέας είχαν εύκολο έργο απέναντι σε Αλκιβιάδη και Ανδρονικά αντίστοιχα.

Στη Φίλια το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες προς το τέλος του ημιχρόνου. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Φίλια έμεινε με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης στον Απορέλλη. Αυτή η φάση αποδείχτηκε κομβική για τη συνέχεια, με τον Διαγόρα να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό πλεονέκτημα, ανοίγοντας το σκορ τρία λεπτά αργότερα με τον Χατζηβαγιάννη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, πέτυχε ακόμη δύο τέρματα, με τον Βαγγέλη Ντούμο στο 85’ και τον Σοφιάνη στο 87’. Διαμαρτυρίες από τη Φίλια στο πρώτο γκολ του Διαγόρα, καθώς όπως ισχυρίζονται προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Στα Λουτρά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουνιάρη που σημείωσε καρέ τερμάτων, ο περσινός πρωταθλητής πανηγύρισε εύκολη νίκη κόντρα στην ομάδα του Κάτω Τρίτους. Ο χορός των τερμάτων άνοιξε στο 10ο λεπτό με τον Τζίμη Βλαστέλλη να σερβίρει άψογα στον Κουνιάρη, ο οποίος με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 18ο λεπτό ο Κουνιάρης ανατράπηκε εντός περιοχής και ο ίδιος ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα για το 2-0, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μιχάλης Τρεμούλας με σουτ στη γωνία ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη στο δεύτερο μέρος με τον Γιάννη Κουνιάρη να σημειώνει ακόμη δύο τέρματα, ενώ σκορερ χρίστηκε και ο Γιάννης Μωυσίδης. Στο 41' ο Αετός είχε δοκάρι με τον Στρατή Δουκάκη μετά από παρέμβαση και του τερματοφύλακα.

Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και στο γήπεδο Παρακοίλων, με τον Αιγέα να τελειώνει ουσιαστικά τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο. Ο Παράσχος Πρωτούλης σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο 45λεπτό, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Ψάνης κλείνοντας στο 0-4. Στην επανάληψη, ο Αιγέας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες. Ο Άκης Μιχαλάκης στο 75'  διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Ας σημειωθεί ότι εκκρεμεί η οριστική απόφαση της ΕΠΟ για την ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών για τον Αετό Λουτρών.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey