«Χαμογέλασε» στις καθυστερήσεις ο Διαγόρας 1-0 τον Αιγέα

21/10/2023 - 18:06 Τελευταία τροποποίηση στις 29/10/2023 - 15:02

Φωτογραφία από τον αγώνα Διαγόρας-Αιγέας

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου ο Διαγόρας ο οποίος λύγισε τον Αιγέα 1-0, στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Νίκες πανηγύρισαν επίσης, η Αναγέννηση Γέρας, η Φίλια και ο Όλυμπος.

Ο Διαγόρας υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα τον Αιγέα με γκολ που σημείωσε ο Βαγγέλης Ντούμος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Αγία Παρασκευής παρακολούθησε την πρώτη μονομαχία ανάμεσα σε δύο διεκδικητές του τίτλου. 

Το πρώτο ημίχρονο ανήκει ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν τέσσερις φορές κοντά στον στο γκολ, σε αντίθεση με τον Αιγέα που δεν παρουσίασε κάτι το αξιόλογο. Στο 5ο λεπτό μετά από σέντρα του Τσομπανέλλη, ο Χατζηβαγιάννης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Ζαχαρή. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Σεφουλάϊ πέρασε ξανά δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 12ο λεπτό ο Σαρίκης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 41’ ο Σεφουλάϊ σούταρε από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα ολοκληρωνόταν με το ισόπαλο 0-0, στην τελευταία φάση ουσιαστικά, ο Βαγγέλης Ντούμος, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Με εμφατική νίκη 6-0 απέναντι στον Κεραυνό, πανηγύρισε τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα η ομάδα της Φίλιας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μισό 1-0 με το γκολ του Ρονάλτο Σιμόνι από το 5ο λεπτό. Στο 65' ο Κρητικός με σουτ πέτυχε το 2-0, ο Παπαδόπουλος στο 79' το 3-0 και στο 80' ο Νικόλωφ το 4-0. Ο νεαρός Ιγνάτης Γιαούπι στο 85' σημείωσε το πέμπτο τέρμα της ομάδας του και ο Νικόλωφ ξανά στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Ο Κεραυνός είχε ένα δοκάρι με τον Χριστοδούλου.

alkiviadis-olimpos-2023-24.jpg (1170×640)

Φωτογραφία από τον αγώνα Αλκιβιάδης-Όλυμπος

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Όλυμπος πέρασε από την έδρα του Αλκιβιάδη με σκορ 0-6. Ο Τόλης Λαλάς σκοραρε δύο φορές στο 31’ και 33’ αντίστοιχα. Το 0-3 έγινε από τον Στρατή Πολύζο και το 0-4 από τον Ξυνό που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Ο Πετρουζέλλης στην επανάληψη σημείωσε το 0-5 με πέναλτι και ο Δημάκης λίγο πριν το τέλος έκανε το 0-6.

Πρώτη νίκη και για την Αναγέννηση Γέρας 4-1 με αντίπαλο τον Ανδρονικά. Ο Πρωτονοτάριος στο 13’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση και στο 17’ με σουτ από το ημικύκλιο διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 73' ο Γιάννης Σαμιώτης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Αλκιβιάδης Ραχάνης σκόραρε τέταρτη φορά για την ομάδα της Γέρας. Στο 76' ο Κυριάκος Τουμπακάρης μείωσε 4-1. Ας σημειωθεί ότι στο 2-0 ο Τσίγκας από την πλευρά του Ανδρονικά σπατάλησε δύο μοναδικές ευκαιρίες από θέση τετ α τετ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Λέσβου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey