Θα παίξει η... αγανακτισμένη Θύελλα!

17/03/2012 - 13:26

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Θύελλας Πηγής, αναφορικά με τον επανορισμό του αγώνα της κόντρα στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, που δε διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα μετά από απόφαση της ΕΠΣ Λέσβου.

Οι άνθρωποι της Θύελλας εκφράζουν την αγανάκτηση τους, θεωρώντας άδικη την απόφαση της διοργανώτριας και ζητώντας οι κανόνες και η νομιμότητα να τηρούνται εξίσου από όλους.

Η διοίκηση της ομάδας της Πηγής ωστόσο, σεβόμενη τους κανονισμούς αλλά και την ιστορία του συλλόγου, αποφάσισε η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά σήμερα στην Αγία Παρασκευή, παρά το γεγονός πως η ένσταση που κατέθεσε την Πέμπτη (15/3) θα εκδικαστεί τελικά την ερχόμενη Τρίτη (20/3) μετά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας Πηγής, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Γιώργος Βουβουλούδης και ο Γενικός Γραμματέας Γρηγόρης Μακρής: "Με αφορμή τον εκ νέου ορισμό του αγώνα της ομάδας μας με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής το Σάββατο 17/03/2012, από την Ε.Π.Σ. Λέσβου, προχωρούμε σε αυτή την ανακοίνωση-διαμαρτυρία διότι νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για την κατάφωρη αδικία που συντελείται κατά της ομάδα μας προσβάλλοντας και την αξιοπιστία του ίδιου του θεσμού.

Η διοργανώτρια αρχή των τοπικών πρωταθλημάτων του τόπου μας αποφάσισε ότι ο αγώνας που η ίδια είχε ματαιώσει, λόγω χρεών της αντιπάλου ομάδας, να ξαναγίνει εμβόλιμα το Σάββατο 17/03/2012 ανακατεύοντας το πρωτάθλημα, αναβάλλοντας δύο προγραμματισμένους αγώνες, διευκολύνοντας έτσι την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, που εκπρόθεσμα τακτοποίησε τις οφειλές της.

Παράλληλα, βάσει του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, υποχρεούμαστε να αγωνιστούμε κανονικά στο συγκεκριμένο αγώνα, αφού η ένσταση που καταθέσαμε για τη νομιμότητα τέλεσης του συγκεκριμένου αγώνα θα εκδικασθεί την Τρίτη 20/03/2012 μετά τη διεξαγωγή του.

Επειδή η ιστορία μας δεν μας επιτρέπει να δείξουμε ασέβεια στους κανονισμούς καθώς στηρίζουμε έμπρακτα τον συγκεκριμένο θεσμό εδώ και χρόνια πάντα με αξιοπρέπεια και επειδή πιστεύουμε ότι οι ομάδες πρέπει να αποδεικνύουν την ποδοσφαιρική τους αξία και ήθος εντός των αγωνιστικών χώρων, θα σεβαστούμε την απόφαση και τους κανονισμούς και θα κατέβουμε στο γήπεδο για να αγωνιστούμε.

Ελπίζουμε όμως οι κανόνες και η νομιμότητα να τηρούνται εξίσου από όλους, να μην εφαρμόζονται κατά το δοκούν και επίσης να τηρούνται ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους συμμετέχοντες στα πρωταθλήματα. Άλλωστε το άρθ. 21 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου και το άρθ. 29 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. προβλέπουν ξεκάθαρα τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και ποιες ποινές επισύρουν".

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey