Εδώ τελικός, εκεί τελικός, πού θα γίνει τελικώς;

03/04/2012 - 11:14 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2012 - 11:35

Διευκρίνιση, ως προς την έδρα διεξαγωγής του τελικού για την ανάδειξη του υπέρ-πρωταθλητή ΕΠΣ Λέσβου, που θα εκπροσωπήσει την Ένωση στα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, έδωσαν οι άνθρωποι της ΕΠΣΛ ανοίγοντας νέο κύκλο συζητήσεων.

Συγκεκριμένα κι ενώ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας είχε διαφανεί πως ο τελικός θα γίνει στη Λέσβο, τελικά αυτό δεν είναι απόλυτα βέβαιο αφού οι πιθανότητες να βρεθεί έδρα στη Λήμνο δεν έχουν ακόμα εξαλειφθεί.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου είναι ξεκάθαρη ως προς την ουδετερότητα της έδρας και δεδομένου ότι φέτος η προκήρυξη προέβλεπε ο τελικός να γίνει στη Λήμνο, αναζητείται εκεί από τη διοργανώτρια αρχή -ακόμα και σήμερα- γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα ή συνθετικό τάπητα. Διαθέσιμο είναι μόνο το Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, το οποίο ωστόσο απαιτεί να γίνουν εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, που έχει υποστεί καθίζηση.

Από την Επιτροπή του Σταδίου Μύρινας μπορεί στις αρχές της περασμένης εβδομάδας να έκαναν λόγο πως δεν προλαβαίνει το γήπεδο να έτοιμο, ωστόσο σε νεότερη επαφή με τους ανθρώπους της ΕΠΣΛ τονίστηκε πως έχουν ξεκινήσει κάποιες εργασίες συντήρησης. Ωστόσο, η διοργανώτρια ζήτησε έγγραφο καταλληλότητας, αφού φέτος δεν έχει πραγματοποιηθεί κανένα ματς στο Στάδιο Μύρινας.

Σε κάθε περίπτωση, αν προλάβουν οι υπεύθυνοι να έχουν έτοιμο το Στάδιο Μύρινας τότε ο τελικός θα διεξαχθεί στη Λήμνο. Διαφορετικά, θα αναζητηθεί ουδέτερη έδρα στη Λέσβο κάτι που σημαίνει πως υποψήφια γήπεδα θα είναι, μόνο τότε, το "Μιχαλέλειο" στο Πλωμάρι, του Παπάδου Γέρας, το Ενωσιακό της Θερμής, της Αγίας Παρασκευής και το "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey