Όλυμπος: Τρομάζει το κόστος μετακινήσεων των μπαράζ

20/04/2012 - 11:58

Αν και είναι ακόμη πρώιμο να συζητάμε για τα playoff ανόδου στο Περιφερειακό, δεδομένου ότι εκκρεμεί ο τελικός Λέσβου-Λήμνου, ωστόσο δεν έχει περάσει απαρατήρητο το… κόστος που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι δύο φιναλίστ του Νομού, εφόσον εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους για το όνειρο της Δ΄ Εθνικής.

Οι αγώνες κάθε τρεις μέρες σε όλο το Αιγαίο, από τις Κυκλάδες στα Δωδεκάνησα, στη Λέσβο, στην Αθήνα και… τούμπαλιν, φυσικά προϋποθέτει γερό κομπόδεμα για τις μετακινήσεις των αποστολών της Λέσβου, που μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ, προβλέπεται να το καλύψουν αποκλειστικά οι ίδιες οι ομάδες.

Και αν τα playoff ανόδου στο Περιφερειακό, φαντάζουν απλή υπόθεση για τις ομάδες των ηπειρωτικών περιφερειών που θα μετακινούνται με πούλμαν, το κόστος των μετακινήσεων με αεροπλάνα και πλοία για τις νησιωτικές ομάδες είναι σαφέστατα πολύ υψηλό, χωρίς α υπολογίσουμε και την κόπωση των ερασιτεχνών παικτών από τα ταξίδια και τους συνεχείς αγώνες.

Ο Πρόεδρος του Ολύμπου, του πρωταθλητή της Λέσβου Σταύρος Μαριγλής, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του μιλώντας στο sportlesvos.gr, αποκαλύπτοντας πως ήδη έχει αποστείλει διαμαρτυρία στην ΕΠΟ, από την οποία ωστόσο ζητά και οικονομική υποστήριξη στο θέμα των μετακινήσεων. Και εδώ που τα λέμε το αίτημα είναι δίκαιο, αν και δεν γνωρίζουμε το αν τελικά θα εισακουστεί… «Το να βρεις 5.000 ευρώ και 6.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα, είναι ποσό απαγορευτικό για κάθε ερασιτεχνικό σωματείο. Θεωρώ πως πρέπει να βρούμε ανταπόκριση από τους αρμοδίους γιατί είναι που είναι πολύ δύσκολα τα μπαράζ φέτος, υπάρχει και το πρόβλημα με τα έξτρα έξοδα…», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαριγλής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey