Πρώτος "κανονιέρης" ο Λαλάς!

22/04/2013 - 19:43 Τελευταία τροποποίηση στις 22/04/2013 - 20:17

Lalas_Agrimakis_Olympos_panigyriko1Το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας έφτασε στο τέλος του με την Αναγέννηση Γέρας να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή. Ωστόσο μια άλλη μάχη, αυτή του πρώτου σκόρερ, την κέρδισε ο Τόλης Λαλάς του Ολύμπου Αγιάσου, που ολοκλήρωσε τη σεζόν με 31 γκολ.

Ο νεαρός επιθετικός των Αγιασωτών διατήρησε τα σκήπτρα, αφού είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της Α' Κατηγορίας και πέρυσι. Όμως βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του, πετυχαίνοντας φέτος 31 γκολ, έναντι 21 συνολικά πέρυσι.

Μακράν πίσω του, στη 2η θέση του πίνακα, βρίσκεται ο πρώην συμπαίκτης του Βαγγέλης Σεραφίγκος με 16 γκολ, ενώ την τριάδα συμπληρώνει η παλιά "καραβάνα" των λεσβιακών γηπέδων, ο Στέλιος Χωματάς του Βύρωνα Μόριας με 15 τέρματα.

Anagennisi_Geras_panigyriko_2012_13_telikosΆξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι τρεις παίκτες βρέθηκαν και πέρυσι στην πρώτη τριάδα των σκόρερς της Α' Κατηγορίας, ωστόσο τότε ο Χωματάς (19) είχε προσπεράσει τον Σεραφίγκο (18).

Στην 4η θέση φιγουράρει ένας παίκτης που φανέρωσε και αρκετές επιθετικές αρετές στο φετινό πρωτάθλημα, ο Γιώργος Καπταγιάννης της Αναγέννησης Γέρας επίσης με 15 γκολ, ενώ την πεντάδα ολοκληρώνει ο Στρατής Διονυσάτος του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, έχοντας... ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα με 14 τέρματα.

Xomatas_Stelios_Vyrwn_Morias1Σκόρερς

1. Τόλης Λαλάς (Όλυμπος Αγιάσου) 31
2. Βαγγέλης Σεραφίγκος (Όλυμπος Αγιάσου+Αναγέννηση Γέρας) 16
3. Στέλιος Χωματάς (Βύρων Μόριας) 15
4. Γιώργος Καπταγιάννης (Αναγέννηση Γέρας) 15
5. Στρατής Διονυσάτος (Διαγόρας Αγ. Παρασκευής) 14

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey