Σώθηκε η Άναξος, αποχαιρέτισε ο Παπανικολής

05/05/2014 - 17:43

Anaxos_Skarakakis_Giorgos_8Ήταν τυπική διαδικασία μετά το εκκωφαντικό 2-7 του πρώτου αγώνα στην Ερεσό και στο δεύτερο παιχνίδι στην Πέτρα, Άναξος και Παπανικολής, χωρίς σκοπιμότητες και άγχος, έπαιξαν ανοιχτά, χαρίζοντας για μία ακόμη φορά πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ! Η Άναξος επικράτησε με 5-3 στο αδιάφορο παιχνίδι ρεβάνς για την παραμονή στην κατηγορία και έριξε οριστικά τον Παπανικολή στην Β΄ κατηγορία.

Ο Παπανικολής πάλεψε το παιχνίδι για το γόητρό του για ένα ημίχρονο όταν και ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο με το σκορ στο 1-1, αλλά στην επανάληψη δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Άναξου, που με την εμπειρία της και την μεγαλύτερη ποιότητά της σαν ομάδα, κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της. Η οποία ανέκτησε το προβάδισμά της και το διεύρυνε σε 3-1, για να έρθει ο Παπανικολής να μειώσει σε 3-2. Η Άναξος ξαναπάτησε «γκάζι» στα επόμενα λεπτά φτάνοντας στο 5-2 , με τον Παπανικολή να σκοράρει προς το τέλος για τρίτη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

Δίχτυα για την ομάδα της Ανάξου βρήκαν από δύο φορές οι Δ. Βλουτής και Στρατής Σκαρακάκης και μία ο Χαλκιώτης, ενώ για την ομάδα της Ερεσού σκόραραν οι Καλαμούκης, Γιαννής και Τζάλας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey