Καταγγέλει "ομηρία" ο Κάμπερ!

12/09/2014 - 11:22 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2014 - 12:31

Kamper_Aiolikos_Traxwnes2Σε δημόσια καταγγελία, μέσω μερίδας του Τύπου, προχώρησε ο πρώην τερματοφύλακας του Αιολικού Στρατής Κάμπερ, επισημαίνοντας πως η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Σταύρος Γριπιώτης αξίωσε αρχικά το ποσό των 2.000€ από την ομάδα στην οποία επιθυμούσε να μεταγραφεί ή από τον ίδιο, ώστε να παραχωρήσει το δελτίο του.

Ο Μυτιληνιός κίπερ αναφέρει στην καταγγελία του, ότι παρά το γεγονός πως ενημέρωσε για ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας, που δεν του επέτρεπε να συγκεντρώσει το εν λόγω ποσό και επίσης παρά τις εκκλήσεις της μητέρας του προς τον Πρόεδρο του Αιολικού, εκείνος επέμενε να αρνείται να προχωρήσει τις διαδικασίες για τη μεταγραφή του, αν πρώτα δεν του καταβάλλονταν έστω 1.000€. Όπως και έγινε τελικά, βάσει του αποδεικτικού κατάθεσης, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Κάμπερ.

Να σημειωθεί, ότι το "SL" αν και δεν έγινε αποδέκτης της καταγγελίας -γεγονός που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά- δημοσιεύει παρακάτω αυτούσιο το κείμενό αυτής. Σε επικοινωνία μας δε, με τη διοίκηση του Αιολικού, οι παράγοντες της ομάδας της Μυτιλήνης αρκέστηκαν να μας γνωστοποιήσουν πως θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση επί του θέματος.

Αναλυτικά, η καταγγελία Κάμπερ: «Θέλω να εκφράσω δημόσια την δυσαρέσκεια μου για την συμπεριφορά ορισμένων παραγόντων του Αιολικού προς το πρόσωπο μου. Στο τέλος της φετινής σαιζόν και ενώ είχα ζητήσει να αποχωρήσω από την ομάδα και να μεταγραφώ σε άλλη, η διοίκηση του Αιολικού ζήτησε αρχικά από τη νέα μου ομάδα τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων το ποσό των 2000 ευρώ ως αντάλλαγμα για να μου δοθεί το δελτίο.

Όταν η διοίκηση του Ποσειδώνα αρνήθηκε, η διοίκηση του Αιολικού και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Σταύρος Γρυπιώτης επέμενε να καταβληθεί το ποσό των 2000 ευρώ από μένα τον ίδιο σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μου το έδινε. Και ενώ τους διαβεβαίωσα ότι το ποσό δεν μπορώ να το δώσω λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και παρ όλες τις εκκλήσεις της μητέρας μου προς τον ίδιον, το αρνήθηκε και απαιτούσε τουλάχιστον να καταβάλλω τα μισά χρήματα δηλαδή 1000 ευρώ τα οποία χωρίς να έχω άλλη επιλογή αναγκάστηκα να δανειστώ και να πληρώσω για να πάρω το δελτίο μου και να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο. Επίσης να αναφέρω ότι φεύγοντας από τον Αιολικό δεν μου δόθηκαν τα οφειλόμενα της περσινής χρονιάς.

Λυπάμαι πολύ για αυτές τις συμπεριφορές που σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν στην ιστορία και στο όνομα του Αιολικού. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρώην συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου και τον κόσμο του Αιολικού και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα. Για του λόγου του αληθές σας προσκομίζω και το αποδεικτικό των 1000 ευρώ που πλήρωσα στον κ. Γρυπιώτη».

Kamper_Apodeiksi_Aiolikos_1000

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey