Ανακοινώση του Συνδέσμου Αθηνών για Κατσούλη

30/09/2014 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2014 - 13:28

sfaa_aiolikos_345Τα μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση προς τους οικείους του αδικοχαμένου Κώστα Κατσούλη, του φιλάθλου του Εθνικού που χτυπήθηκε στο Γήπεδο του Ηρόδοτου, στο Ηράκλειο της Κρήτης, και υπέκυψε στα τραύματά του χθες τα ξημερώματα.

Σε αυτήν γίνεται λόγος για "αποτρόπαιο χτύπημα, που δεν αφήνει ασυγκίνητο κανέναν".

Σημειώνεται ότι οι φίλοι του Αιολικού στην Αθήνα, μέσα από το Σύνδεσμο και τις οργανωμένες εκδρομές τους σε πολλά γήπεδα της Αττικής αλλά και εν γένει όλης της χώρας, έχουν ζήσει το σκληρό πρόσωπο της βίας. 

Menidi_Epithesi_se_Aiolikous2007-08_1Menidi_Epithesi_se_poulman_Aiolikos2007-08_1Xαρακτηριστικές είναι οι επιθέσεις εις βάρος του πούλμαν που μετέφερε τους φιλάθλους στο Μενίδι, τη σεζόν 2007-08, πριν από έναν αγώνα με τον Αχαρναϊκό (φωτό), αλλά και οι απρόκλητες συμπεριφορές χούλιγκαν, που εκμεταλλεύτηκαν την αναισθησία των λιγοστών αστυνομικών στο Γήπεδο του Ταύρου, την περίοδο 2010-11, στη διάρκεια ενός αγώνα με τον Φωστήρα.

Η ευαισθησία τους λοιπόν για θλιβερά γεγονότα, όπως ο θάνατος του Κώστα Κατσούλη από δολοφονικά χτυπήματα μέσα σε γήπεδο και μάλιστα Γ' Εθνικής, της κατηγορίας που αγωνίζεται φέτος η ομάδα της Μυτιλήνης, είναι απόλυτα δικαιολογημένη...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΦΑΑ: "Εμείς, οι φίλαθλοι του Αιολικού είμαστε συγκλονισμένοι εδώ και δυο εβδομάδες, μετά το αυτό αποτρόπαιο χτύπημα που έγινε σε βάρος ενός συνανθρώπου μας, του στοίχισε τελικά τη ζωή και δεν μπορεί να αφήνει ασυγκίνητο κανένα άνθρωπο, πόσο μάλλον εμάς που τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα έχουμε βιώσει απίστευτες καταστάσεις.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτό τον άνθρωπο, είναι να στείλουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, πρώτα στην οικογένεια του και μετά στην οικογένεια του ιστορικού ΕΘΝΙΚΟΥ και των φιλάθλων του.

Μετά τιμής

Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey