Γούτης: «Καλή προσπάθεια, κακό αποτέλεσμα»

20/10/2014 - 14:37

Goutis_Kenteris_Kalloni1Γλυκόπικρη γεύση άφησε στα χείλη του προπονητή του Αιολικού η λευκή ισοπαλία με αντίπαλο το Λουτράκι, στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", χθες το μεσημέρι στην Καλλονή.

Ο Βαγγέλης Γούτης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά είμαι και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Λουτρακίου. Αν είχαμε τον Τόρρες, ο οποίος μας έλειψε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, τα πράγματα θα ήταν ίσως καλύτερα για εμάς στο δημιουργικό τομέα. Σίγουρα είναι διαφορετικό το να παίζεις στην Καλλονή, αντί στη φυσική μας έδρα στη Μυτιλήνη, αλλά θα ήθελα να πω ότι οι άνθρωποι του γηπέδου εδώ έκαναν το καλύτερο δυνατό. Συνεχίζουμε…»

Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός Τόρρα αποκλείστηκε από την αποστολή μετά από προσωπική συζήτηση που είχε με τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του Αιολικού, Θεαγένη Διονυσάτο, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο παίκτης να ταξιδέψει και στη γενέτειρά του τις επόμενες ώρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey