Δεν προλαβαίνει ο Μουτζούρης

25/10/2014 - 12:46 Τελευταία τροποποίηση στις 25/10/2014 - 20:40

Moutzouris_Makis_training1Χωρίς τον Μάκη Μουτζούρη θα ταξιδέψει ο Αιολικός στην Ηλεία, για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, αφού ο δεξιοπόδαρος μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη γάμπα από την αναμέτρηση με το Λουτράκι.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα, αφού Ντιέγκο Τόρρες και Σεραφίγγος προπονήθηκαν κανονικά στη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ δεν υπάρχουν τιμωρημένοι. Ο Βαγγέλης Γούτης μπορεί έτσι να καταστρώσει τα πλάνα του απερίσπαστος, κατεβάζοντας στο γήπεδο την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Ο Αιολικός βρίσκει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια του, ελλείψει και των δυνατών φιλικών στην προετοιμασία, κάτι που σημαίνει πως δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με όσα έχει παρουσιάσει ο Γούτης στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η αποστολή των Μυτιληνιών θα καταλύσει λίγο έξω από την Πάτρα. Ο αγώνας ξεκινά στις 11:00, μετά από αίτημα του Αιολικού για συγκοινωνιακούς λόγους. Διαιτητής ορίστηκε ο Γκριτζέπης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Χαραλαμπόπουλο και Γεωργακόπουλο του ίδου Συνδέσμου.

Η αποστολή τους Αιολικού απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Μάππας, Παπαλόπουλος, Γ. Σαμπάνης, Παπαζούδης, Λένγκα, Μαγγανάς, Τριλιανός, Μίχος, Καδής, Μπακάλης, Πασαλίδης, Γάλας, Μιχαλάκης, Λαλάς, Τόρρες, Σεραφίγγος, Μ. Σαμπάνης, Ζαγοριανός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey