Μύλος με Ζακυνθιακό!

20/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2014 - 09:32
Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνει να έχει ξεφύγει εντελώς, με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή να απειλεί ευθέως τη Super League, μέσα από δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89.4 πως «Αν δε μου στείλουν μέχρι τις 12 σήμερα (20/11) το μεσημέρι την δήλωση που ζητήθηκε, δε θα οριστούν οι διαιτητές για τις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου. Αν θέλουν, ας φέρουν ξένους διαιτητές...», την ώρα που ο Πρόεδρος της Super League κατέθετε την παραίτησή του.

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Παναιτωλικός δεν υπέγραψαν τη δήλωση και το πρωτάθλημα παραμένει στον αέρα. Μαζί με αυτό και οι χαμηλότερες κατηγορίες, όπως η Football League και η Γ' Εθνική.

Σαρρής και λοιποί παράγοντες συνεχίζουν να παίζουν παιχνίδια εντυπώσεων, όμως για μερικές ομάδες η κατάσταση οδηγείται σε αδιέξοδο. Ένα από τα ματς του σαββατοκύριακου που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, όχι τόσο αγωνιστικό όσο κυρίως οργανωτικό, είναι εκείνο ανάμεσα σε Αιολικό και Ζακυνθιακό, δύο εκπροσώπων δηλαδή του Αιγαίου και του Ιονίου. Η ομάδα της Ζακυνθού, διαπιστώνοντας πως η ιστορία με την αναβολή τραβάει σε μάκρος, προτίμησε να μην κλείσει τελικά εισιτήρια για τη Μυτιλήνη, αφού σε περίπτωση που η αγωνιστική αναβληθεί θα έπρεπε να υποστεί οικονομική ζημιά.

Οι δύο διοικήσεις μάλιστα, Αιολικού και Ζακυνθιακού, ήρθαν σε επικοινωνία χθες βράδυ με τους παράγοντες της ομάδας της Μυτιλήνης να εξηγούν στους ομολόγους του πως κατανοούν πλήρως την κατάσταση. Όμως επειδή η απόφασή τους εμπεριέχει ρίσκο, προσφέρθηκαν να χρησιμοποιήσουν κάποιες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, ώστε αν και εφόσον η ΕΠΟ ορίσει κανονικά το ματς, να εξυπηρετηθεί ο Ζακυνθιακός ως προς τη μετακίνησή του στη Λέσβο, εξασφαλίζοντας θέσεις και εισιτήρια.

Σημειώνεται ότι στον Αιολικό επιθυμούν να διεξαχθεί απρόσκποπτα η αγωνιστική αυτό το σαββατοκύριακο. Κι αυτό γιατί η ομάδα δυσκολεύεται να βρει ρυθμό με τις παρατεταμένες διακοπές, στις οποίες αναγκαστικά δεν έδωσε αγώνες. Αρχικά ήταν το αγωνιστικό ρεπό, εν συνεχεία η αναβολή για το θάνατο του Κώστα Κατσούλη, μετά η παραίτηση της Κύμης από το πρωτάθλημα, με τον Αιολικό να δίνει μόλις πέντε ματς πρωταθλήματος μέσα σε δύο μήνες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey