Χωρίς Μάππα στην Καλαμάτα!

20/12/2014 - 22:03 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 10:50

Ο Αιολικός βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα για την αυριανή αναμέτρηση με αντίπαλο τη "Μαύρη Θύελλα", στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής στη Γ' Εθνική, όπου με νίκη θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του 3ου ομίλου, αφού ο Παναργειακός έχει ρεπό.

Η ομάδα της Μυτιλήνης θα στερηθεί ωστόσο των υπηρεσιών του Λευτέρη Μάππα, αφού ο βασικός τερματοφύλακας των "κυανόλευκων" δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας, λόγω του οποίου έγινε και αναγκαστική αλλαγή πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Έτσι, όλα δείχνουν ότι κάτω από τα δοκάρια του Αιολικού θα καθίσει ο Πέτρος Γόμος, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο Κλεομένης Παπαλόπουλος.

Ο Βαγγέλης Γούτης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη στο ντέρμπι με τον Πανελυσιανιακό, με τη μόνη διαφορά ότι επιθυμεί αυτή να συνδυαστεί με νίκη. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Αιολικού, η ομάδα του αγωνίζεται πάντοτε για τους τρεις βαθμούς κάτι που θα κάνει και στην έδρα της Καλαμάτας.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, για συγκοινωνιακούς λόγους. Διαιτητής ορίστηκε ο Μάλαμας (Ανατολικής Αττικής), με βοηθούς τους Δουλγεράκη και Ρούντο τους ίδιου Συνδέσμου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey