Παλικαρίσια ισοπαλία στην Καλαμάτα!

21/12/2014 - 14:46 Τελευταία τροποποίηση στις 23/12/2014 - 12:04

Με το 0-0 και έναν ακόμα πολύτιμο βαθμό επιστρέφει στις αποσκευές του ο Αιολικός, από την Καλαμάτα, μετά την αναμέτρηση με τη "Μαύρη Θύελλα" το μεσημέρι στη Μεσσηνία.

Η ομάδα της Μυτιλήνης πραγματοποίησε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, που έχει επίσης πρωταγωνιστικούς στόχους, προσθέτοντας έναν ακόμα πόντο στη συγκομιδή του και παράλληλα διατηρώντας το αήττητο σερί του μετά την γκέλα στα Μέγαρα. Μάλιστα, με την ισοπαλία αυτή ο Αιολικός κράτησε από κάτω του σε απόσταση ασφαλείας την Καλαμάτα και πλέον με νίκη επί του Παναργειακού μετά τη διακοπή των οερτών, μπορεί να σκαρφαλώσει και στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική.

Στο Γήπεδο της Παραλίας βρέθηκε πολύ λίγος κόσμος, περίπου 300 φίλαθλοι εκ των οποίων 20 υποστηρικτές του Αιολικού. Το εργάσιμο της ημέρας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο αγώνας ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι για συγκοινωνιακούς λόγους, κράτησε αρκετό κόσμο που συνήθως μετατρέπει την έδρα της Καλαμάτας αρκετά καυτή, μακριά από το γήπεδο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στην Καλαμάτα, όταν στο 8' ο Καλαντζής σούταρε άουτ, με τον Αιολικό να απαντά στις ευκαιρίες με βολέ του Τόρες που έφυγε άουτ. Στο 17' ο Πέτρος Γόμος, που αντικατέστησε τον τραυματία Μάππα, μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Δημητριάδη και στο 29', στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων, ο Νιφορόπουλος έβγαλε τον Καλαντζή τετ α τετ με τον νεαρό τερματοφύλακα του Αιολικού, όμως το πλασέ του έφυγε μακριά άουτ! Ο Αιολικός, που ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, έφτασε κοντά στο γκολ σε δύο ακόμα περιπτώσεις, αρχικά σε σουτ του Ζαγοριανού (32') που μπλόκαρε ο Πάππος και εν συνεχεία σε σουτ του Γάλα (36'), που έφυγε άουτ. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Σκάρο να αστοχεί στο 43' από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός είχε μια καλή στιγμή με τον Τόρες στο 56', πλασάροντας άουτ, όμως στη συνέχεια περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, βγάζοντας την κούρασή του από την εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης στο βούρκο του "Κ. Κεντέρης". Η Καλαμάτα, που είχε ρεπό, ήταν πιο φρέσκια και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Γόμου, όμως οι ποδοσφαιριστές του Γούτη ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα, κρατώντας τους αντίπαλους επιθετικούς μακριά. Μάλιστα, στο 75' ο Αιολικός έχασε ευκαιρία με τον Μιχαλάκη, το πλασέ του οποίου κόντραρε ο Ρούσσης σε κόρνερ.

Το τελικό 0-0 άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους παίκτες και τον προπονητή του Αιολικού, μέσα σε μια δύσκολη έδρα, δημιουργώντας επιπρόσθτο προβληματισμό στην Καλαμάτα, που σε ακόμα ένα ντέρμπι στο γήπεδο της δεν αξιοποίησε το θεωρητικό της πλεονέκτημα.

Συνθέσεις

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάππος, Μαρτίνος (89' Γεωργακόπουλος), Χριστοφιλέας, Αργυρόπουλος (73' Ηλιόπουλος), Τριάντος, Σκάρος, Δημητριάδης, Ρούσσης, Τσάτσος (85' Χαρίτος), Νιφορόπουλος, Καλαντζής

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γόμος, Πασαλίδης (69’ Λαλάς), Μαγγανάς, Αλμπι, Παπαζούδης, Μπακάλης, Γάλας, Μίχος, Τόρες (80' M. Σαμπάνης), Μιχαλάκης (88' Παπαδόπουλος), Ζαγοριανός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey