Τέλος ο Σεραφίγγος!

24/12/2014 - 15:42

Παρελθόν από τον Αιολικό αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Βαγγέλης Σεραφίγγος, που αποτέλεσε βασικό παράγοντα της περσινής ανόδου από το τοπικό πρωτάθλημα στη Γ' Εθνική

Το "SL" σας ενημέρωσε από χθες για τη λύση της συνεργασίας του Αιολικού με τον Άγγελο Γεωργιόπουλο, ωστόσο σήμερα αυτή ανακοινώθηκε και επισήμως από τη διοίκηση μαζί με την αποδέσμευση του Βαγγέλη Σεραφίγγου, δύο παικτών δηλαδή που για διαφορετικούς λόγους δεν πήραν τις απαραίτητες ευκαιρίες τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου της Μυτιλήνης γνωστοποίησε και την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Σπανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η Διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σπανό. Πρόκειται για επιθετικό, 24 ετών που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΠΑΟ Χαλκίδας, ΑΟ Λουκισίων, Ευβοικό, Ηρακλή Ψαχνών, Πανηλειακό, Παναργειακό και Επισκοπή Ρεθύμνου.

Επίσης θα ήθελε να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Σεραφίγγο Ευάγγελο και Γεωργιόπουλο Άγγελο, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους. Ο Ευάγγελος Σεραφίγγος αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Football League 2 και θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειας του Αιολικού. Αντίστοιχα ο Άγγελος Γεωργιόπουλος αποτέλεσε την πρώτη φετινή μας μεταγραφή και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα έδειξε επαγγελματισμό, χωρίς να δημιοργήσει ποτέ προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχηθούμε καλές γιορτές και ευτυχισμένη νέα χρονιά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας. Το 2015 να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο σύλλογο μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey