Ρατσιστική επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Lamin Muhammed Sama

21/04/2024 - 16:44 Τελευταία τροποποίηση στις 21/04/2024 - 17:05

Ο Ερασιτέχνης Αιολικός καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Lamin Muhammed Sama από οπαδό του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της σημερινής 21/4 αναμέτρησης της Κ19 (1-0). Αναλυτικά:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα το περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης κατά του ποδοσφαιριστή μας Lamin Muhammed Sama από κάποιον «οπαδό» του Λεβαδειακού, στην κάτι από «κερκίδα» του Γηπέδου Ζαγαρά στη Λιβαδειά, στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του μεταξύ μας αγώνα για το πρωτάθλημα νέων της Super League 2 Κ19.

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!

Μοναδική ελπίδα σε τέτοια θλιβερά φαινόμενα, στην Ελλάδα του 2024, η άμεση αντίδραση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού Κ19, που μαζί με τους συμπαίκτες του στον Αιολικό Κ19, έτρεξαν προς τον Λαμίν για να τον ηρεμήσουν και να του συμπαρασταθούν, όπως και της πλειοψηφίας της «εξέδρας» που έσπευσε να υποστηρίξει τον 18χρονο ποδοσφαιριστή από την Γκάμπια.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ!

Συγχαρητήρια στον διαιτητή της αναμέτρησης Γιώργο Τουλούμη (Εύβοιας) και τους βοηθούς του Γιάννη Ντόβολη και Θανάση Παλούμπη, που τον ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό, αλλά και για τον τρόπο που το αντιμετώπισαν, δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών διεξαγωγής του αγώνα.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey