Όλες οι Ακαδημίες δωρεάν με Παναργειακό!

24/12/2014 - 17:42 Τελευταία τροποποίηση στις 24/12/2014 - 18:10

Μπορεί οι ημέρες που διανύουμε να μην περιλαμβάνουν αγωνιστικές δραστηριότητες, όμως η διοίκηση του Αιολικού συνεχίζει να προετοιμάζεται πυρετωδώς για το σπουδαίο ντέρμπι με τον Παναργειακό, στις 11 Γενάρη, βγάζοντας... ειδήσεις!

Σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης, στο τελευταίο συμβούλιο του συλλόγου, θα φιλοξενηθούν εντελώς δωρεάν τα τμήματα υποδομής όλων των σωματείων της Λέσβου για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με την ομάδα του Άργους, που θα κρίνει τον πρωταθλητή χειμώνα του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική! Παράλληλα, ο Αιολικός απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες των ομάδων των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λέσβου να στηρίξουν δυναμικά με την παρουσία τους τον ιστορικό σύλλογο της Μυτιλήνης, αγοράζοντας εισιτήριο στη μισή τιμή (5€) σε σχέση με εκείνα της γενικής εισόδου (10€).

Εκείνο ωστόσο που έχει ιδιαίτερη σημασία στην ανακοίνωση του Αιολικού, είναι το γεγονός πως αναφέρει ως έδρα τέλεσης του αγώνα το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, μη... σηκώνοντας την παραμικρή συζήτηση αναφορικά με τη χρήση του "Ταρλά" στο συγκεκριμένο ματς, που εν πολλοίς μπορεί να κρίνει και την ίδια την άνοδο στη Football League!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey