Στη Μυτιλήνη ο Ζόρντι Ρόχας

28/12/2014 - 12:10 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2014 - 16:23

Κοντά στη δεύτερη μεταγραφική του κίνηση βρίσκεται ο Αιολικός, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό Ζόρντι Βιδάλ Μάρτιν Ρόχας, που αγωνιζόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες με την Καλλιθέα στη Football League!

Πρόκειται για 23χρονο αριστεροπόδαρο μέσο, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος με την Real Madrid C τη διετία 2010-12 σε 67 αναμετρήσεις, σκοράροντας 8 γκολ. Είναι παίκτης ωστόσο που μπορεί να αγωνιστεί και στις πτέρυγες προσφέροντας λύσεις μεσοεπιθετικά, ο οποίος δοκιμάστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού το καλοκαίρι του 2013, όμως τελικά προτίμησε να παραμείνει στην ιβηρική χερσόνησο, υπογράφοντας συμβόλαιο με τη Λας Πάλμας.

Πέρυσι το Γενάρη μεταγράφηκε στην Καλλιθέα, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε πέρυσι σε 7 αγώνες σκοράροντας 1 γκολ, ενώ και φέτος έπαιξε σε 6 ματς πρωταθλήματος, αλλά και δύο παιχίδια για το Κύπελλο. Ωστόσο, οι δυσκολίες που παρουσιάστηκαν από τη διοίκηση της Καλλιθέας να καλύψει τα συμφωνηθέντα με τον Ισπανό, στον οποίο είχε γίνει και μείωση αποδοχών φέτος το καλοκαίρι, οδήγησαν τις δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους, αν και από την αθηναϊκή ομάδα γίνονται ακόμα και τώρα προσπάθειες να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Ωστόσο, ο Ζόρντι Ρόχας είναι από χθες το βράδυ στο νησί της Λέσβου, συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του στην Ελλάδα, έχοντας έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τη διοίκηση του Αιολικού.

Δείτε σε βίντεο γκολ του Ζόρντι Βιδάλ Μάρντινς Ρόχας από τη Real Madrid C

{YouTube}kHJptKVu7Dg{/YouTube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey