Παρακάμπτει και τη ρήτρα για Ζόρντι Ρόχας!

28/12/2014 - 16:23 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2014 - 16:55

Η είδηση της άφιξης του Ζόρντι Ρόχας στη Μυτιλήνη για λογαριασμό του Αιολικού έχει δημιουργήσει, όπως είναι απόλυτα λογικό, ευφορία στις τάξεις των φιλάθλων, αλλά και αίσθηση σε ολόκληρη την κατηγορία!

Ωστόσο, αν και οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια, υπάρχει ένα πρόβλημα που καλούνται να ξεπεράσουν, ώστε να γίνει πραγματικότητα η σπουδαία αυτή μεταγραφή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "SL", το διαζύγιο της Καλλιθέας με τον Ζόρντι Ρόχας περιελάμβανε την υπογραφή ενός ιδιωτικού συμφωνητικού, στο οποίο ο Ισπανός μπαλαδόρος -έχοντας επικαλεστεί προσωπικούς λόγους- δεσμευόταν πως δε θα αγωνιζόταν σε άλλον ελληνικό σύλλογο έως το τέλος της φετινής περιόδου.

Ο μάνατζερ του παίκτη γνωστοποίησε στους ανθρώπους του Αιολικού το συγκεκριμένο κρίσιμο σημείο, γεγονός που οδήγησε άμεσα τους διοικούντες των Μυτιληνιών σε επαφή με τους ομολόγους τους στην Καλλιθέα, πρόεδρος της οποίας είναι ένας παλιός τους γνώριμος, ο οποίος αποδείχθηκε τελικά και σύμμαχός τους ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής! Ο λόγος για τον Γιάννη Αβραντίνη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, που αποτελεί από το καλοκαίρι του 2013 και το νέο αφεντικό της ΠΑΕ Καλλιθέα, μετά τη διάδοχη κατάσταση στον αθηναϊκό σύλλογο λόγω του απροσδόκητου χαμού του Νίκου Σαλευρή.

Το ρεπορτάζ του "SL" αναφέρει πως από την τηλεφωνική επικοινωνία των δύο διοικήσεων έγινε ξεκάθαρο ότι από τη στιγμή που ο Ισπανός επέλεξε να παραμείνει στην Ελλάδα αγωνιζόμενος στον Αιολικό, δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα με το συγκεκριμένο έγγραφο για χάρη του ιστορικού συλλόγου της Λέσβου! Κάτι που ικανοποίησε απόλυτα τους Μυτιληνιούς, οι οποίοι μπορούν πλέον άμεσα να ανακοινώσουν μια πολύ σπουδαία μεταγραφή, που αναμένεται να βοηθήσει έντονα στη μάχη τους για άνοδο στη Football League!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey